Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Klockaregatan 2
Torekov centralt
6 rok
152 + 9 kvm
Tomt 724 kvm
Såld

Trevlig villa i charmiga Torekov

På lugn och trevlig återvändsgata i Torekov finner ni denna bostad som passar perfekt för hela familjen och kan nyttjas som sommarboende såväl som för permanentboende. Fastigheten ligger intill en grönskande allmänning, vilket ger ett lugnt och insynsskyddat läge. Bostaden erbjuder 4-5 sovrum och öppna sociala ytor. Trädgården och den stora terassen ligger i bästa sydvästläge.

Anja Kuylenstierna

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 708-30 96 37

anja.k@sothebysrealty.se

Min största behållning är nöjda kunder. Jag siktar på att överträffa mig själv och mina säljares förväntningar. Jag jobbar hårt, målinriktat och strävar alltid efter att nå högsta slutpris och att få mina kunder att känna sig trygga. Jag jobbar med försäljningar längs med den skånska och halländska västkusten, jag har många års erfarenhet av dessa marknader.

Jag kommer ursprungligen från Stockholm, men har sedan 2007 varit bosatt, tillsammans med min man och våra barn, på en gård strax utanför Halmstad. Delar av året spenderas också i familjens sommarhus i Torekov. På fritiden spelar jag gärna tennis, golf och paddel. Jag tycker även mycket om att resa och att umgås med familj och vänner.

Kontakta oss