Close icon
Stäng

Kobbvägen 2 Björkhagen

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Kobbvägen 2
Björkhagen
6 rok
225 kvm
Tomt 1.609 kvm
Såld

Unik arkitektur på första parkett i stillsamma Björkhagen

På första raden, med obruten havsutsikt, finner ni denna arkitektritade 1,5-plansvilla i toppskick. Huset bjuder på spännande vinklar, utökad takhöjd och välplanerade ytor som i kombination med närheten till vattnet gör detta hus till något alldeles extra. Samtliga delar är renoverade från 2010 och framåt med påkostade materialval och stilrena inredningsdetaljer. Då ritades även huset om, av Möller Arkitekter, vilket resulterade i en rad om- och tillbyggnader. Här finns gott om utrymmen med en bostadsyta på ca 225 kvm fördelat på 1,5 plan och 6 rum & kök samt ett garage och förrådsutrymme om ca 60 kvm. Dessutom är ett komplett gästhus om ca 50 kvm med plats för 6 bäddar beläget på tomten. Detta, i kombination med stora sociala utrymmen, gör att huset passar som såväl permanentbostad, generationsboende eller som sommarhus för den stora familjen. Lägg där till uteplatser om sammanlagt ca 200 kvm, alla med havet i fokus, så får ni ett hem som är något utöver det vanliga.

Joakim Vestergren

Registrerad fastighetsmäklare | Kontosansvarig Båstad och Helsingborg

+46 (0) 739-82 80 15

joakim.v@sothebysrealty.se

Jag har jobbat inom företaget sedan 2012 och är uppvuxen i Nordvästra Skåne vilket innebär en god lokalkännedom inom det marknadsområde som jag täcker upp. Jag tar mig an alla typer av objekt så som tomter, bostadsrätter, fritidshus, villor, kommersiella fastigheter och gårdar från Helsingborg i söder till Falkenberg i norr.

Jag har en examen i fastighetsvetenskap vilket ger en bred förståelse inom byggnadsteknik, förvaltning och utveckling. Jag jobbar aktivt för att göra så goda affärer som möjligt och behandlar mina kunder med professionalism, lyhördhet och vänlighet. För att ni ska känna er trygga med att låta mig hjälpa er med kanske den största affären i era liv.

Philip Pahlett

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 739-82 80 06

philip.p@sothebysrealty.se

Kontakta oss