Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Kolmårdsgränd 8
Entréplan samt våning 3 av 5 i sutteräng tr
Södermalm
4 rok
104 kvm
3.567 kr/mån
Såld

Eftersökt läge med vy över Riddarfjärden och solig balkong om 12 kvm

Med eftersökt läge på Skinnarviksberget på pittoreska Kolmårdsgränd bjuds underbar våning med optimal planlösning, solig balkong om 12 kvm och fri vy över grönskande träd, Norr Mälarstrand och Riddarfjärdens glittrande vatten. Tre fina sovrum, generösa sällskapsytor, stort badrum samt gäst-wc. Direkt från entrén ett härligt ljus från fönsterpartier i fyra väderstreck. Stort sällskapsrum med vardagsrumsdel och matsal i öppen anslutning till trevligt kök med praktisk köksö. Ljuvlig balkong i vinkel kring huset, med sol på morgon och från lunch fram till solnedgång. Intill köket en platsbyggd soffa i burspråk mot väster. Master bedroom med garderobsvägg, fransk balkong och vacker vy över Riddarfjärden. Intill ett mysigt sovrum med fönster i två väderstreck. Stort badrum med dusch, badkar och TP. Välskött och skuldfri förening där två p-platser ingår i avgiften. Ett unikt och synnerligen inbjudande hem med omdelbar närhet till såväl grönskande parker som till Södermalms rika utbud.

Andreas Gunnarsson

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 739-82 80 24

andreas.g@sothebysrealty.se

Jag brinner för att ge säljaren de allra bästa förutsättningarna att få bäst betalt för sin bostad. Det är ett privilegium att få representera Skeppsholmen Sotheby’s International Realty och känna att företagets ambitioner matchar ens egna. Den mest kraftfulla marknadsföringen digitalt och i tryck kombinerat med vårt omfattande intressentregister är oslagbart.

Med 14 års erfarenhet inom premiumsegmentet och över 300 sålda hem är jag en trygg ledsagare i er största affär. Jag har under dessa år byggt upp ett stort kontaktnät av återkommande kunder. Mina kunder värdesätter mitt personliga engagemang och driv att alltid göra mitt yttersta.

Kontakta oss