Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Kolskär 119
Öregrund
4 rok
197 + 5 kvm
Tomt 90.675 kvm
15.000.000 kr
Såld

Härligt sjöställe om ca 10 hektar med komplett byggnation nära sommaridyllen Öregrund

Sjöställe med eftertraktat läge i skyddad vik och utsikt ut mot Djurstens fyr. Rustik byggnation, underbart skärgårdslandskap och fiskerätt.

Jag och Lennart gick igenom allt här nu på morgonen och kan konstatera att även marknaden i och runt Åre är helt klart konjunkturpåverkad och har ett stort utbud. Samtidigt görs det affärer centralt i Åre, där nyligen Hotel Åregården såldes. Vi har annonserat brett och kommer fortsätta med det, och där når vi ut på bästa möjliga sätt både nationellt och internationellt. Vi tror inte att någon prisjustering skulle öka intresset markant, utan det bästa är att jobba på och ta en eventuell prisdiskussion när vi har en seriös intressent. Eftersom kronkursen är låg har vi märkt att intresset utifrån har ökat något, vilket också har resulterat i affärer där intresset tidigare varit lågt eller obefintligt.
Vi siktar på att ha annons i SvD Näringsliv och Dagens Industri om 2 veckor. Återkommer om det

Joachim Söderberg

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 767-69 64 00

joachim.s@sothebysrealty.se

Under mina 25 år som fastighetsmäklare har jag sålt åtskilliga villor, våningar, sjöställen och gårdsfastigheter på såväl fastland, öar som uppe i den svenska fjällvärlden, pratat med ännu mer kunder och fått lika många erfarenheter. Kunskap som jag kommer använda både klarsynt och effektivt för att både säljare och köpare skall bli 100% nöjda. Lägg sedan till Skeppsholmen Sotheby’s starka varumärke med branschens starkaste marknadsföring, både i Sverige och utomlands.  

Kontakta oss