Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Konsulns väg 29
Laröd - Helsingborg
5 rok
288 + 141 kvm
Tomt 4.636 kvm
32.100.000 kr
Såld

På Landborgskanten med panoramautsikt, 5,5 m till tak och tomt ned till stranden

Längst fram på Landborgen ligger denna enplansvilla 28 m över havet med panoramautsikt över Öresund och Danmark och med tomt ända ned till stranden. Ekarna i vyn står på egna tomten och kan beskäras eller tas bort helt liksom grannar gjort. Utsikt från tomten och långsidan av villan med stora glaspartier från golv till tak visar havets skiftningar året om och fantastiska solnedgångar. Takhöjden är också något extra med högsta höjd 5,5 m i vardagsrummet. Integrerat med villan finns dubbelgarage med två Tesla-laddare och i sluttningen på den stora tomten om 4636 kvm finns ett vinterbonat gästhus om ca 20 kvm där man hör vågornas brus än tydligare. Villan är rymlig med boarea 288 kvm och biarea 141 kvm och möjlighet finns för ytterligare boarea. Detaljplanen medger en 1,5-plans villa (enplans med inredd vind) så som grannen i söder. Villan och även gästhuset är arkitektritade av Arkitektlagets grundare Jan Tellving.

Catharina Grenestedt

Reg Fastighetsmäklare | Civilekonom | Kontorschef Helsingborg

+46 (0) 708-20 12 10

catharina.g@sothebysrealty.se

Catharina är både registrerad och auktoriserad fastighetsmäklare och även civilekonom samt kontorschef i Helsingborg. Hon har gedigen erfarenhet inom fastighetsmäkleri sedan år 2005. Catharinas goda renommé och succé som mäklare beror inte bara på rekommendationer från nöjda kunder utan även på flera rekordförsäljningar.

Min driftighet, envishet och kreativitet att se möjligheter visar sig genom alla lyckade försäljningar som t ex att ha sålt till all time high slutpris i Helsingborg. Kontoret i Helsingborg startade jag i dec år 2019 och tidigare drev jag eget, Boningen Mäklarfirma. Arbetsområden är främst Helsingborg och Höganäs, välkända områden för mig som bott här sedan år 2001.

Många av mina objekt säljs underhand dvs. utan marknadsföring, kontakta mig för information även om dessa.

Kontakta oss