Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Kopparnäs 1
Furusundsleden i Österåker
15 rok
598 kvm
Tomt 764.550 kvm
Såld

Unik och mycket privat fastighet på sjötomt 76 ha.

Unik och mycket privat fastighet med 50 ha skog och 26 ha vatten. Stort, representativt bostadshus 430 kvm med ett avskilt läge vid Furusundsleden. Lång, egen strand med strandlinje på 800 m. Välskött skog med privat jakt, gräsytor, sommarängar och beteshagar. Stor brygganläggning med segelbåtsdjup och plats för flera båtar. På fastigheten finns även Gamla Mangårdsbyggnaden som pietetsfullt renoverats till ett 118 kvm stort gästhus samt ett sommartorp och flera mindre hus. Samtliga hus i utmärkt skick utan krav på åtgärder. Här finns även nybyggda garage, verkstad samt en maskinhall som används för vinterförvaring av familjens båtar. Ett helt unikt boende för den som föredrar en ostörd, lantlig skärgårdsmiljö cirka 40 minuter från Stockholm City. Passar utmärkt för familj som vill kombinera god kapitalförvaltning med ett ogenerat permanentboende, generationsboende, hästgård eller kanske kombination verksamhet/boende.

Michael Preber

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 709-39 01 90

michael.p@sothebysrealty.se

Michael har arbetat som fastighetsmäklare i mer än 20 år och har stor erfarenhet med över 1 000 sålda bostäder. Med ett flertal försäljningsrekord och toppnoteringar har Michael blivit omnämnd i ett stort antal tidningar då han bl.a. sålde flera av de dyraste villorna och våningarna de senast åren.

Michael säljer från den lilla fina ettan till paradvåningar och villor och han är specialiserad på kvalitetsbostäder som har det där lilla extra. Michael är även civilekonom och skrev sin magisteruppsats om de psykologiska faktorer som påverkar bostadsmarknaden.

Kontakta oss