Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Kornhamnstorg 51, 3 tr
3 tr
Gamla Stan
3 rok
98 kvm
3.045 kr/mån
Såld

Panoramautsikt i Scharenbergska huset

Högt belägen i Von der Lindeska huset, även kallat Scharenbergska huset, från 1632 bjuds underbar våning med panoramautsikt över glittrande Riddarfjärden, Kornhamnstorg och Söders höjder. Magnifikt vardagsrum med högt i tak, ornamenterad öppen spis och tre stora fönster med fri utsikt över Gamla Stan, vatten och Södermalm. En betagande vy som ger en underbar frihetskänsla och ger detta hem en unik inramning. Intill vardagsrummet ett härligt sovrum med samma vackra vy. Mot bakgården ett mycket trivsamt kök med full maskinell utrustning, praktisk köksö samt väl tilltagen matplats. Utgång till mysig balkong. Intill köket ett sovrum. Fint helkaklat badrum med lyxig dusch med ångfunktion. Historisk och representativ fastighet som uppfördes 1632 för Erik Larsson von der Linde som var riksskattmästare hos Gustav II Adolf. Drottning Kristina ägde under en period huset som hon 1648 skänkte till sin halvbror Gustaf Gustafsson av Vasaborg. Stor hiss.

Andreas Gunnarsson

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 739-82 80 24

andreas.g@sothebysrealty.se

Jag brinner för att ge säljaren de allra bästa förutsättningarna att få bäst betalt för sin bostad. Det är ett privilegium att få representera Skeppsholmen Sotheby’s International Realty och känna att företagets ambitioner matchar ens egna. Den mest kraftfulla marknadsföringen digitalt och i tryck kombinerat med vårt omfattande intressentregister är oslagbart.

Med 14 års erfarenhet inom premiumsegmentet och över 300 sålda hem är jag en trygg ledsagare i er största affär. Jag har under dessa år byggt upp ett stort kontaktnät av återkommande kunder. Mina kunder värdesätter mitt personliga engagemang och driv att alltid göra mitt yttersta.

Kontakta oss