Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Kragenäsvägen 13B
Lidingö
6 rok
176 + 19 kvm
Tomt 1.176 kvm
27.250.000 kr
Såld

Härlig sjöutsikt på Lidingö/Brevik med egen brygga.

Härlig fastighet på Lidingö / Brevik som erbjuder en chans att förverkliga dina husdrömmar. Här kommer du hem till en spektakulär sjöutsikt varje dag.

Med strandläge och egen brygga erbjuds här ett perfekt läge för avkoppling och badmöjligheter. Plan gräsmatta. Generöst trädäck med plats för stora sällskap. Villan, om totalt 195 kvm, har öppna sällskapsytor och erbjuder tre sovrum ett badrum och en gästtoalett. Härlig sjöutsikt från matplats och sällskapsrummen på bägge våningsplanen. Bägge planen erbjuder även fungerande eldstäder som använts frekvent av nuvarande ägare.

Detaljplanen tillåter även en potential för utbyggnad för den som så önskar.

Fastigheten är belägen i eftertraktade Brevik, med absolut närhet till Stockholms bekvämligheter. Området ger möjligheter till friluftsliv, inklusive båthamnar, tennisbanor och natursköna Långängen.

Staffan Hempel

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 730-40 01 00

staffan.h@sothebysrealty.se

Med stort fokus på service och kvalitet är mitt mål att se till att inget lämnas åt slumpen för att du ska känna dig riktigt nöjd med affären. Erfarenheten och skickligheten som krävs i denna typ av affärer får man bara genom hårt arbete samt att genomföra otroligt många affärer. Engagemang och leverans är mina honnörsord. 

Med en bakgrund i byggbranschen och nu drygt 18 år som fastighetsmäklare har jag gedigen fastighetskunskap. De senaste åren har jag förmedlat några av innerstans dyraste vindar och våningar samt premiumvillor i Stockholms närförorter. Att göra affärer är min passion, jag ger mig aldrig i svåra situationer eller tuffa förhandlingar. Det gäller att komma till avslut.

Michael Preber

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 709-39 01 90

michael.p@sothebysrealty.se

Michael har arbetat som fastighetsmäklare i mer än 20 år och har stor erfarenhet med över 1 000 sålda bostäder. Med ett flertal försäljningsrekord och toppnoteringar har Michael blivit omnämnd i ett stort antal tidningar då han bl.a. sålde flera av de dyraste villorna och våningarna de senast åren.

Michael säljer från den lilla fina ettan till paradvåningar och villor och han är specialiserad på kvalitetsbostäder som har det där lilla extra. Michael är även civilekonom och skrev sin magisteruppsats om de psykologiska faktorer som påverkar bostadsmarknaden.

Kontakta oss