Close icon
Stäng

Krankajen 2 Dockan

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Krankajen 2
1 tr
Dockan
1 rok
35.1 kvm
1.999 kr/mån
2.400.000 kr
Såld

Studio med uteplats invid kajen

På Dockans solsida, Krankajen, erbjuder vi nu en unik 1:a med generös takhöjd, stora glaspartier och markuteplats mot segelbåtarnas vajande master. Kök och allrum i öppen planlösning samt sovalkov och rymlig badrumsmiljö skapar en fin helhet. Utmärkt läge med promenadavstånd till restauranger, badplats, city och Malmö C.

Markus Hultman

Registrerad fastighetsmäklare | Kontorsansvarig Skanör-Falsterbo & Malmö

+46 (0) 739-82 80 04

markus.h@sothebysrealty.se

Varje uppdrag är ett förtroende, jag gör mitt yttersta genom hela affärsprocessen. Det resulterar ofta i långsiktiga kundrelationer. Genom att vara lyhörd och engagerad tar jag mig an affären med maximalt fokus. Varje försäljning är unik och tillsammans utformar vi en försäljningsplan baserad på bostadens karaktär, Er situation och det aktuella marknadsläget.

Strategi & timing är ledord för en lyckad affär. För att lyckas skapa de bästa förutsättningarna har jag kontakt med flera angränsande branscher som bank och placering, bygg och de olika myndigheterna med anknytning till mitt arbete. Med detta synsätt var valet, att agera under mörkblå flagg, naturligt - Sotheby´s International Realty är ett självklart bolag.

Kontakta oss