Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Kullavägen 112
Pålsjö Norra / Mariastaden - Helsingborg
8 rok
443 + 78 kvm
Tomt 17.889 kvm
27.000.000 kr
Såld

Vackra gården "Henkeborg" - en grönskande oas mitt i stan med möjligheter

Vackra gården ”Henkeborg” med boninghus anno 1892, nybyggt stall och nybyggt gästhus som i dess förlängning har ett stort läckert poolhus helt i glas är nu till salu. Gården har använts som hästgård men möjligheterna är många och den passar de som vill bo avskilt ”på landet” inbäddat i grönska men ändå i stan och oavsett med eller utan hästar. Med tanke på storlek och flera byggnader finns även flera användningsområden, förutom hästgård passar fastigheten också er med egen verksamhet och läget i stan ger stort upptagningsområde vad avser kunder. Med gästhusets lägenhet och kontor finns boende för t ex aupair, generationsboende, egen eller annans verksamhet och inkomstmöjlighet genom uthyrning men också stall och hela gästhuset inkl dubbelgarage kan hyras ut om det endast är boendet i boningshuset man eftersträvar - det är bara kreativiteten som sätter gränserna.

Catharina Grenestedt

Reg Fastighetsmäklare | Civilekonom | Kontorschef Helsingborg

+46 (0) 708-20 12 10

catharina.g@sothebysrealty.se

Catharina är både registrerad och auktoriserad fastighetsmäklare och även civilekonom samt kontorschef i Helsingborg. Hon har gedigen erfarenhet inom fastighetsmäkleri sedan år 2005. Catharinas goda renommé och succé som mäklare beror inte bara på rekommendationer från nöjda kunder utan även på flera rekordförsäljningar.

Min driftighet, envishet och kreativitet att se möjligheter visar sig genom alla lyckade försäljningar som t ex att ha sålt till all time high slutpris i Helsingborg. Kontoret i Helsingborg startade jag i dec år 2019 och tidigare drev jag eget, Boningen Mäklarfirma. Arbetsområden är främst Helsingborg och Höganäs, välkända områden för mig som bott här sedan år 2001.

Många av mina objekt säljs underhand dvs. utan marknadsföring, kontakta mig för information även om dessa.

Kontakta oss