Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Kullgrens väg 4
8 rok
365 + 61 kvm
Tomt 11.416 kvm
Såld

Magnifikt klassiskt hus med stor tomt, brygga och sjöstuga

Precis intill havet ligger detta drömboende med egen brygga och sjöstuga. Den stora lättskötta tomten skapar en egen privat oas där gräsmattan sträcker sig hela vägen ner till havet.
Vid bryggan ligger båten tryggt samtidigt som det finns gott om plats för middagar och umgänge i kvällssolen på de tillhörande altanerna.

Mathias Martinsson

Registrerad fastighetsmäklare | Regionchef Västra och Södra Sverige

+46 (0) 739-82 89 04

mathias.m@sothebysrealty.se

Mathias har ett stort fokus på service, kvalitet och att alla ska känna sig nöjda med affären så att inget lämnas åt slumpen. Tillgänglighet är ytterligare ett ledord för Mathias då det är viktigt med snabb återkoppling för att smida medan järnet är varmt. Erfarenhet och skicklighet som krävs i denna typ av affärer får man bara genom att genomföra många affärer.

Under hela Mathias uppväxt och in i vuxen ålder har idrott varit en betydande del i hans liv, men nu för tiden är yrket hans sport. Att ständigt nå nya försäljningsrekord och överträffa kunders förväntningar är något Mathias brinner för. Tack vare hans engagemang, driv och tid som han lägger ner på sina affärer kan han garantera bästa möjliga resultat.

Kontakta oss