Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Kungsholmsgatan 12, 6 tr
6 tr
Kungsholmen
2 rok
57 kvm
2.628 kr/mån
7.780.000 kr
Såld

Vind i mycket bra skick med terrass, loft och utsikt över takåsarna

Stilsäker ljus vindsvåning med härlig känsla. 57 m² boyta + 18 m² biyta. Total golvyta är 75 kvm inklusive sovloft om 9 kvm (biyta). Vinden har uppdaterats sista åren med bland annat uppdaterade elinstallationer som ljus och ljud samt nytt kök.

Riktigt bra läge mellan Stadshuset, Rådhuset, Kungsholms kyrka och Kungsholmstorg. Insynsskyddad terrass om ca 7 m² erbjuder ett möblerbart och insynsskyddat uterum med plats för bord, stolar och grill samt fri utsikt mot himmel och över kringliggande takåsar. Här finns markis, utebelysning och infravärme.

Våningen är i ett mycket gott skick och härlig känsla. De typiska vindsdetaljerna är på plats såsom högt till taknock, snedtak, fönsterkupor och takfönster. Belysning kan styras med med Plejd. Inbyggda högtalare i hall och badrum, går att ansluta till exempelvis ett Sonossystem. OBS! Hiss till våning 5 sen en trappa upp.

Staffan Hempel

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 730-40 01 00

staffan.h@sothebysrealty.se

Med stort fokus på service och kvalitet är mitt mål att se till att inget lämnas åt slumpen för att du ska känna dig riktigt nöjd med affären. Erfarenheten och skickligheten som krävs i denna typ av affärer får man bara genom hårt arbete samt att genomföra otroligt många affärer. Engagemang och leverans är mina honnörsord. 

Med en bakgrund i byggbranschen och nu drygt 18 år som fastighetsmäklare har jag gedigen fastighetskunskap. De senaste åren har jag förmedlat några av innerstans dyraste vindar och våningar samt premiumvillor i Stockholms närförorter. Att göra affärer är min passion, jag ger mig aldrig i svåra situationer eller tuffa förhandlingar. Det gäller att komma till avslut.

Anders Elbe

Registrerad fastighetsmäklare | Ek Mag | EMBA | Internationell kontaktperson

+46 (0) 739-82 80 02

anders.e@sothebysrealty.se

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i drygt 15 år och har mycket stor erfarenhet från hundratals förmedlade bostäder och många av Stockholms allra mest exklusiva hem. Ni kommer känna er trygga i arbetet och försäljningen skräddarsys för högsta möjliga försäljningspris. Fokus på service och kvalitet är mitt mål för att du ska känna dig nöjd med affären.

Hårt arbete och många affärer har gett mig erfarenhet och skickligheten som krävs för att maximera priset och styra försäljningen till bästa resultat.  Har ett flertal rekordförsäljningar och ett oändligt antal rekommendationer och återkommande familjer. Med ett personligt kontaktnät är jag verksam internationellt med Sotheby’s globala nätverk.

Kontakta oss