Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Kungstensgatan 28 C, 5 tr
5 tr
Vasastan
2 rok
64 kvm
1.521 kr/mån
7.050.000 kr
Såld

Underbar hörnlägenhet högt upp med solig balkong och låg avgift

Attraktivt belägen på Kungstensgatan högt upp i välskött fastighet återfinns härlig hörnlägenhet med optimal planlösning och solig balkong i söder. Underbart vardagsrum med fönster i två väderstreck, fri utsikt över hustak, kyrktorn och Kungstornen samt utgång till den södervända balkongen. Vardagsrummet rymmer gott om plats för rejäl soffgrupp samt matbord invid fönstren. I anslutning till vardagsrummet ett stort och trivsamt kök med härligt burspråk som skänker vidsträckta vyer i tre väderstreck. Gott om förvaring och arbetsytor och inbjudande matplats vid burspråket. Rofyllt sovrum med stilrena garderober och plats för stor dubbelsäng samt ytterligare förvaring. Från hallen en praktisk klädkammare samt ett bra helkaklat badrum med dusch, plats för stort badkar samt tvättmaskin. Alternativ planlösning möjlig där sovrumsdel kan skapas av nuvarande klädkammare. Skuldfri bostadsrättsförening med över 10 Mkr i likvida medel samt sex kvarvarande hyresrätter som dolda tillgångar. Garage

Andreas Gunnarsson

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 739-82 80 24

andreas.g@sothebysrealty.se

Jag brinner för att ge säljaren de allra bästa förutsättningarna att få bäst betalt för sin bostad. Det är ett privilegium att få representera Skeppsholmen Sotheby’s International Realty och känna att företagets ambitioner matchar ens egna. Den mest kraftfulla marknadsföringen digitalt och i tryck kombinerat med vårt omfattande intressentregister är oslagbart.

Med 14 års erfarenhet inom premiumsegmentet och över 300 sålda hem är jag en trygg ledsagare i er största affär. Jag har under dessa år byggt upp ett stort kontaktnät av återkommande kunder. Mina kunder värdesätter mitt personliga engagemang och driv att alltid göra mitt yttersta.

Kontakta oss