Close icon
Stäng

Kvinnaböskevägen 24 Båstad

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Kvinnaböskevägen 24
Båstad
Tomt 9.318 kvm
Såld

Låt dröm bli till verklighet - Kvinnaböske Krog i Båstad kan nu bli ditt

Drömmer du om att bo på Bjärehalvön och driva hotell och restaurang eller kanske bed & breakfast i egen regi? Odla dina egna grödor, servera kött från granngårdarna och vin från utvalda vingårdar. Med Kvinnaböske Krog AB tar du över ett färdigt koncept som du kan driva vidare eller utveckla och prägla till ditt eget. En livsstil som du kan kombinera med mycket annat.

Fastigheten för Kvinnaböske krog rymmer 6 inredda hotellrum med tillhörande badrum, restaurangdel, bardel, fullt utrustat restaurangkök samt personalbostad i källaren. Byggnaden från 1998 har god standard och är i mycket gott skick.

Anja Kuylenstierna

Registrerad Fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 708-30 96 37

anja.k@sothebysrealty.se

Min största behållning är nöjda kunder. Jag siktar på att överträffa mig själv och mina säljares förväntningar. Jag jobbar hårt, målinriktat och strävar alltid efter att nå högsta slutpris och att få mina kunder att känna sig trygga. Jag jobbar med försäljningar längs med den skånska och halländska västkusten, jag har många års erfarenhet av dessa marknader.

Jag kommer ursprungligen från Stockholm, men har sedan 2007 varit bosatt, tillsammans med min man och våra barn, på en gård strax utanför Halmstad. Delar av året spenderas också i familjens sommarhus i Torekov. På fritiden spelar jag gärna tennis, golf och paddel. Jag tycker även mycket om att resa och att umgås med familj och vänner.

Joakim Vestergren

Registrerad fastighetsmäklare | Kontosansvarig Båstad och Helsingborg

+46 (0) 739-82 80 15

joakim.v@sothebysrealty.se

Jag har jobbat inom företaget sedan 2012 och är uppvuxen i Nordvästra Skåne vilket innebär en god lokalkännedom inom det marknadsområde som jag täcker upp. Jag tar mig an alla typer av objekt så som tomter, bostadsrätter, fritidshus, villor, kommersiella fastigheter och gårdar från Helsingborg i söder till Falkenberg i norr.

Jag har en examen i fastighetsvetenskap vilket ger en bred förståelse inom byggnadsteknik, förvaltning och utveckling. Jag jobbar aktivt för att göra så goda affärer som möjligt och behandlar mina kunder med professionalism, lyhördhet och vänlighet. För att ni ska känna er trygga med att låta mig hjälpa er med kanske den största affären i era liv.

Kontakta oss