Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Långa Gatan 12
Entréplan
Djurgården
3 rok
100 kvm
6.023 kr/mån
Såld

Smakfullt hem i idylliska Djurgårdsstaden

Belägen i idylliska Djurgårdsstaden återfinns denna synnerligen smakfulla och ljusa hörnlägenhet med karaktär, påkostade materialval och tidstypiska attribut från byggnadsåret. Lägenheten är ursprungligen gamla Djurgårdsbageriet från 1852, som under 2011 med varsam hand byggdes om till bostad. Två sovrum, generös sällskapsyta, stort badrum, gäst-wc, vinkällare samt privat tvättstuga. Höga spröjsade fönster, kakelugn och massiva furutiljor inger atmosfär. Hall med vackert stengolv och platsbyggda garderober välkomnar och leder in i luftigt och ljust sällskapsrum i öppen anslutning till gediget platsbyggt kök med stor matplats. Sällskapsrummet har tidstypisk kakelugn, fönster i två väderstreck och via franska dörrar utgång till Breda Gatan. Härligt kök med gott om förvaring och arbetsytor och påkostad maskinell utrustning från SMEG så som extra bred gasspis och elegant spisskåpa. Stort skafferi och platsbyggt vitrinskåp. Trappa upp till sovrum med platsbyggd bokhylla samt trappa ned till

Andreas Gunnarsson

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 739-82 80 24

andreas.g@sothebysrealty.se

Jag brinner för att ge säljaren de allra bästa förutsättningarna att få bäst betalt för sin bostad. Det är ett privilegium att få representera Skeppsholmen Sotheby’s International Realty och känna att företagets ambitioner matchar ens egna. Den mest kraftfulla marknadsföringen digitalt och i tryck kombinerat med vårt omfattande intressentregister är oslagbart.

Med 14 års erfarenhet inom premiumsegmentet och över 300 sålda hem är jag en trygg ledsagare i er största affär. Jag har under dessa år byggt upp ett stort kontaktnät av återkommande kunder. Mina kunder värdesätter mitt personliga engagemang och driv att alltid göra mitt yttersta.

Kontakta oss