Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Långåsliden 4
Örgryte - Skår
8 rok
254 + 89 kvm
Tomt 548,3 kvm
12.600.000 kr
Såld

Charmig 30-talsvilla i skyddat läge i Örgryte Skår

Med ett lugnt och skyddat läge i Örgryte Skår ligger denna charmiga 30-talsvilla i fyra plan med bra utrymmen. Många av de äldre originaldetaljerna är bevarade såsom takmålningar, massiva ekparkettgolv, listverk, elementskydd, dörrar och kopplade fönster. Yttertak med enkupigt tegel. På entréplanet finner man ljusa sociala ytor i västerläge med fungerande öppen spis samt ett stort kök. På det övre planet finns tre bra sovrum, en stor möblerbar hall och ett nyrenoverat badrum. Vindsplanet består av ett sovrum med handfat samt ett öppet allrum. I källaren finns garage, bastu och flera bra förråd. Runt huset sträcker sig stensatta gångar och en mysig trädgårdstomt med gräsmatta, buskage, bärbuskar, planteringar och flera uteplatser där man kan följa solen under större delen av dagen. Plats för parkering för flera bilar finns på garageuppfarten.

Magnus Helin

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 739-82 80 39

magnus.h@sothebysrealty.se

Jag är en göteborgare som växt upp i ett villaområde i Örgryte, dit jag efter några år i innerstaden flyttat tillbaka. Jag tog min mäklarexamen 2007 och har sedan 2011 arbetat på Skeppsholmen Sotheby’s. Jag har efter hundratals genomförda affärer en gedigen erfarenhet och kunskap och har genom åren legat bakom många prisrekord, både i och utanför Göteborg.

 En stor del av mitt mäklande har varit inriktat på Örgryte med hänsyn till min stora kännedom om stadsdelen, men jag känner mig numera lika hemma i och har även uppdrag över hela Göteborg. I mitt arbete försöker jag hålla mig anträffbar dag som kväll, vardag som helg och sätter en ära i att oberoende av tidpunkt hålla mig tillgänglig för mina kunder.

Kontakta oss