Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Långsjövägen 51B
Tyresö
5 rok
188 + 98 kvm
Tomt 2.318 kvm
13.000.000 kr
Såld

Stor praktfull villa med magisk utsikt och gästhus

Spektakulärt byggarmästarhus byggt i Dalastil som ligger högt likt ett örnnäste med vidsträckt utsikt över området och Långsjön.
Huvudbyggnaden har en totalarea om 286 kvm. Gästhuset har totalarea 54 kvm med underliggande garage om 30 kvm. Det finns dessutom ett fristående garage om 16 kvm och en friggebod om 8 kvm.

Staffan Hempel

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 730-40 01 00

staffan.h@sothebysrealty.se

Med stort fokus på service och kvalitet är mitt mål att se till att inget lämnas åt slumpen för att du ska känna dig riktigt nöjd med affären. Erfarenheten och skickligheten som krävs i denna typ av affärer får man bara genom hårt arbete samt att genomföra otroligt många affärer. Engagemang och leverans är mina honnörsord. 

Med en bakgrund i byggbranschen och nu drygt 18 år som fastighetsmäklare har jag gedigen fastighetskunskap. De senaste åren har jag förmedlat några av innerstans dyraste vindar och våningar samt premiumvillor i Stockholms närförorter. Att göra affärer är min passion, jag ger mig aldrig i svåra situationer eller tuffa förhandlingar. Det gäller att komma till avslut.

Kontakta oss