Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Lantmannagatan 5
Torekov Råbäck
5 rok
180 + 108 kvm
Tomt 861 kvm
5.900.000 kr
Såld

Trevlig familjevilla med centralt läge i Torekov

I sommaridyllen Torekov, med cykelavstånd ned till morgondoppet, finner ni denna charmiga och representativa villa med insynsskyddad tomt och synnerligen välplanerade ytor. Villan (om totalt ca 180 kvm boyta) erbjuder härligt ljusa sällskapsytor, upp till 6 sovrum och två badrum allt i mycket gott skick.

Helena Karnsund

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 739-82 80 87

helena.k@sothebysrealty.se

Jag har listats som en av de tio bäst säljande mäklarna i Sverige och har förmedlat profilhem i över 20 år. Jag skapar förtroende genom att vara tillgänglig, lyhörd, engagerad och målinriktad. Försäljningen skräddarsys med fokus på service och kvalitet för högsta försäljningspris. Jag har flera rekordförsäljningar, många rekommendationer och återkommande familjer.

Jag arbetar i premiumsegmentet på Bjärehalvön i Skåne och i Stockholm. Jag har en civilekonomexamen från Lunds Universitet (inriktning marknadsföring) och många års erfarenhet inom Direct Marketing, samt meriterande kunskaper i psykologi och konst. Jag har tillbringat alla mina somrar på Bjärehalvön och bor nu permanent i Torekov , efter 30 år på Lidingö.

Kontakta oss