Close icon
Stäng

Lill-Jans Plan 1 Östermalm

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Lill-Jans Plan 1
5 av 5 tr
Östermalm
3 rok
159 kvm
4.902 kr/mån
21.100.000 kr
Såld

Elegant vindsvåning med två altaner, öppen spis och härlig utsikt

Elegant vindsvåning om 179 kvm (159 kvm boarea + 20 kvm golvarea) med två altaner, öppen spis och härlig utsikt över takåsar där man även ser Engelbrektskyrkans kyrktorn. Våningen är socialt utformad med generösa sällskapsytor som matsal och sällskapsrum. Två till tre möjliga sovrum. Stiligt badrum med bastu samt badkar där man kan blicka mot stjärnorna. Ekparkett genomgående i våningen. Mycket platsbyggd förvaring med många fina detaljer samt mycket punktbelysning. Välskött förening i vacker fastighet från 1885. Attraktivt läge med närhet till Humlegårdens grönska och Karlavägens generösa utbud av närservices samt Lill-Jansskogen.

Michael Preber

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 709-39 01 90

michael.p@sothebysrealty.se

Michael har arbetat som fastighetsmäklare i närmare 20 år och har stor erfarenhet med över 1 000 sålda bostäder. Med ett flertal försäljningsrekord och toppnoteringar har Michael även blivit omnämnd i ett stort antal tidningar då Michael bl a sålde en av de dyraste villorna och våningarna i Sverige under 2020-2021.

 Michael anpassar alltid försäljningen efter era önskemål och uppnår ofta det bästa marknadspriset. Michael är specialiserad på kvalitetsbostäder som har det där lilla extra. Han säljer både våningar och villor i Stockholmsområdet. Förutom fastighetsmäklare är Michael även civilekonom och skrev sin magisteruppsats om de psykologiska faktorer som påverkar bostadsmarknaden.

Kontakta oss