Close icon
Stäng

Lilla Kvarnbergsvägen 6

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Lilla Kvarnbergsvägen 6
Tomt 1.601 kvm
Såld

Sista obebyggda tomten på Kvarnberget

Unikt tillfälle när sista obebyggda tomten på Kvarnberget nu säljs.
Med en fantastisk utsikt över Hakefjorden återfinns denna byggklara tomt redo för att skapa ert drömboende. Tomten ligger i ett högt och fint läge på en bergstomt i ett lugnt och exklusivt område. Härifrån har man en underbar panoramavy över havet med Marstrandsön i horisonten.

Fastigheten ligger inom detaljplanerat område och möjliggör en byggnadsarea om hela 350 kvm och en byggnadshöjd om 5,5 meter.
Detaljplanen ligger bifogad under dokument.

Den stora tomten möjliggör såväl stor pool i söderläge med havsutsikt som byggnation av ett Atterfallshus.

Anslutningsavgiften för vatten och avlopp är betald.
Fiber och el finns i gatan utanför tomten, kostnad för anslutning tillkommer.

Välkommen att boka in er på visning.

Mathias Martinsson

Registrerad fastighetsmäklare | Regionchef Västra och Södra Sverige

+46 (0) 739-82 89 04

mathias.m@sothebysrealty.se

Mathias har ett stort fokus på service, kvalitet och att alla ska känna sig nöjda med affären så att inget lämnas åt slumpen. Tillgänglighet är ytterligare ett ledord för Mathias då det är viktigt med snabb återkoppling för att smida medan järnet är varmt. Erfarenhet och skicklighet som krävs i denna typ av affärer får man bara genom att genomföra många affärer.

Under hela Mathias uppväxt och in i vuxen ålder har idrott varit en betydande del i hans liv, men nu för tiden är yrket hans sport. Att ständigt nå nya försäljningsrekord och överträffa kunders förväntningar är något Mathias brinner för. Tack vare hans engagemang, driv och tid som han lägger ner på sina affärer kan han garantera bästa möjliga resultat.

Kontakta oss