Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Litorinavägen 20
Lidingö/Gåshaga
6 rok
164 + 91 kvm
Tomt 698 kvm
17.250.000 kr
Såld

Fantastisk villa på första parkett till havet

Fastighet med magnifik utsikt mot Hustegafjärden/kyrkviken. En fantastisk villa med häpnadsväckande rymd tack vare generös takhöjd, takfönster och öppna rumssamband. Med 3,5 meter till nock sträcker sig de stora fönstren från golv till tak med utsikt över havet. Ytorna är trevligt disponerade och med generöst planerad förvaring. Beläget i idylliskt område och väl anpassat för familjeliv med närhet till natur, skolor, idrottsaktiviteter och kommunikationer. Med fyra sovrum, två vardagsrum, två badrum varav ett med bastu, walk-in-closet, två förråd och inte minst terrass med spa-bad i anslutning är detta ett idealiskt hem för den stora familjen.

Michael Preber

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 709-39 01 90

michael.p@sothebysrealty.se

Michael har arbetat som fastighetsmäklare i mer än 20 år och har stor erfarenhet med över 1 000 sålda bostäder. Med ett flertal försäljningsrekord och toppnoteringar har Michael blivit omnämnd i ett stort antal tidningar då han bl.a. sålde flera av de dyraste villorna och våningarna de senast åren.

Michael säljer från den lilla fina ettan till paradvåningar och villor och han är specialiserad på kvalitetsbostäder som har det där lilla extra. Michael är även civilekonom och skrev sin magisteruppsats om de psykologiska faktorer som påverkar bostadsmarknaden.

Björn Sjöberg

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 708-74 74 45

bjorn.s@sothebysrealty.se

Mitt stora intresse för relationsskapande och spektakulära hem ledde mig in i fastighetsmäklaryrket. Under mina år har jag byggt upp ett brett nätverk av köpare och säljare och mitt mål i affärer är att bägge parter alltid ska känna sig trygga hela vägen. Jag är en god människokännare och jag har en stor respekt för att alla klienter är unika, på samma sätt som varje objekt är unikt. 

Mina klienter beskriver mig som varm, noggrann och professionell. Genom Skeppsholmen Sotheby’s kan jag erbjuda ett skräddarsytt upplägg utifrån kundens behov och önskemål för att skapa så bra förmedling som möjligt.

Kontakta oss