Close icon
Klicka här för att se alla bilder Klicka här för att se alla bilder
Lobovägen 15B
Båstad centralt
4 rok
128 + 8 kvm
Tomt 412 kvm
11.750.000 kr/bud

Strålande havsutsikt och modern arkitektur centralt i Båstad

Med hänförande havsutsikt över Laholmsbukten och Båstad ses denna arkitektoniska dröm som verkligen är något utöver det vanliga. Parhuset som är nybyggd 2016 är högt och fritt belägen med endast några minuters promenadväg till Båstad centrum och bjuder på skandinavisk design och modern arkitektur i samklang med både himmel och hav.

Beskrivning accordion-plus accordion-minus

Strålande havsutsikt och modern arkitektur centralt i Båstad

Med hänförande havsutsikt  över Laholmsbukten och Båstad ses denna arkitektoniska dröm som verkligen är något utöver det vanliga. Parhuset som är nybyggd 2016 är högt och fritt belägen med endast några minuters promenadväg till Båstad centrum och bjuder på skandinavisk design och modern arkitektur i samklang med både himmel och hav. Totalt 136 kvadratmeter, med en bedövande havsutsikt genom glasade fönsterpartier från golv till tak från nästan alla rum i huset. Vi möter ett stringent formspråk och exklusiva materialval. Här finns nästan allt man kan önska sig. Vi får uppleva härligt ljusa sällskapsrum i en öppen planlösning, tre bra sovrum och två badrum samt två stora altaner med bedövande utsikt över havet, Båstad och det vackra landskapet samt härligt lyxiga badrum. Möjlighet finns för ytterligare boyta på taket. Parkeringsplats med elbilsladdare.

På entréplanet möts vi av en välkomnande hall med plats för avhängning, här ses även två av villans sovrum med tillhörande badrum med dusch och bastu, sovrummen har sjöutsikt genom stora fönsterpartier. Nuvarande ägare har inrett ett av sovrum till "dressingroom". Nedersta planet bjuder även på klädvårdsrum med tvättmaskin och torktumlare från Miele. 

En trappa upp möts vi av stora sällskapsytor i öppen planlösning med det stilrena och inbjudande köket och mot havssidan panoramafönster och skjutdörrspartier som ger bostaden en flytande känsla av inne och ute. Köket har vit skåpsinredning med bänkskivor i Carraramarmor och vitvaror från Miele. Planet innefattar även ett rymligt sovrum samt badrum med dusch. Utgång till den stora och stensatta altanen i sydvästläge samt frukostbalkong mot havet. 

Altanen täcker hela tomten på baksidan av huset och här finns även en  ett förråd. Flera sittgrupper får plats liksom en härlig bubbelpool, grill och krukor för växter. Utsikt mot både havet och den i söder angränsande naturen.

Från altanen leder en spiraltrappa upp till takterrassen, som har Båstads vackraste utsikt. Här finns trall i kompositmaterial som är helt underhållsfritt och belysning runt om, ett förråd för dynor och kuddar, kyl för dryck, hyllplan, eluttag för kaffemaskin samt plats för utemöbler och solstolar. Altan liksom balkong är inramat av exklusiva glasräcken.

Hela huset, som är byggt av MMB, har genomgående materialval med bland annat golv av vitoljad ek och matchande klinkergolv. Varenda detalj är genomtänkt att smälta samman med den övriga inredningen. Trädgården är lättskött och bjuder fantastiska sommardagar på stora altaner mot vattnet. 

Självklart finns här den allra senaste tekniken.såsom bl a elbilsladdare, larm finns via Verisure med rök funktion och digitalt lås på entrédörren. 

 

Bilplats/ parkering

Uppställningsplats för två bilar. Laddstolpe till elbil finns.

Utförda renoveringar

Då taxeringskoden nyligen ändrats till 220 småhusfastighet är det ej möjligt att gör rotavdrag de fyra närmaste åren.

Övrigt

Båstad är centralorten på Bjärehalvön med rikt utbud av samhällsservice som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. En idyll för både permanentboende och sommarboende. Tennisveckan i juli är välkänd och följs av flera olika evenemang som lockar. Båstad är en by som lever året om med naturen runt knuten. På Bjärehalvön finns flera golfbanor, vandringsleder, tennisbanor mm som uppmuntrar till en aktiv livsstil och som passar hela familjen. För matälskaren kanske Båstad och Bjäre kanske främst är förknippad med den tidiga färskpotatisen som odlas i den sandblandade jorden. Restaurangerna i byn och gårdsbutikerna runt omkring erbjuder också ett rikt utbud av lokalt producerade produkter. 

Fakta accordion-plus accordion-minus

Adress:
Lobovägen 15B, 269 35 Båstad
Område:
Båstad centralt
Kommun:
Båstad
Antal rum:
4 rum och kök
Antal sovrum:
3
Pris:
11 750 000 kr/bud
Ägandeform:
Småhus - Friköpt
Fast.beteckning:
BÅSTAD 109:194
Byggnadstyp:
Tvåplanshus i souterräng
Byggnadsår:
2016
Uppvärmning:
Frånluftsvärmepump och vattenburen golvvärme
Fönster:
3-glas Velfac
Tv- och internetutbud:
Fiber via Bjäre Kraft
Fasad:
Puts
Tak:
Papp
Stomme:
Betong
Grundläggning:
Betongplatta
Plåtarbete:
Lackerad plåt
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Huvudsakligt väderstreck:
SV
Allmänt skick:
Som nytt
Storlek
Tomtarea:
412 kvm
Biarea:
8 kvm
Boarea:
128 kvm
Driftskostnader
Kommentar:
Säljaren betalar även uppladdning av elbil om ca 35000 kr per år.
El:
2 083 kr/mån
Vatten/Avlopp:
250 kr/mån
Renhållning:
208 kr/mån
Försäkring:
417 kr/mån
Driftskostnader totalt:
2 958 kr/mån
Taxeringsvärde
Totalt:
3 169 000 kr kr
Byggnad:
2 265 000 kr kr
Tomt:
904 000 kr kr
År:
2021
Taxeringskod:
220
Energi
Energistatus:
Utförd
Energiprestanda:
89 kWh per kvm och år
Energiklass:
C
Registrerad:
2020-12-03
Servitut
Typ:
Samfällighet BÅSTAD MALEN S:64, Samfällighet BÅSTAD MALEN S:63, Samfällighet BÅSTAD BÅSTAD S:89, Samfällighet BÅSTAD BÅSTAD S:22, Gemensamhetsanläggning BÅSTAD BÅSTAD GA:11
Inteckningar
Totalt:
10 000 000 kr
Pantbrev, antal:
5
Intresseanmälan
Stäng

Intresseanmälan

   
  1/22
  2/22
  3/22
  4/22
  5/22
  6/22
  7/22
  8/22
  9/22
  10/22
  11/22
  12/22

  Sälj med oss

   13/22
   14/22

   Sälj med oss

    15/22
    16/22

    Sälj med oss

     17/22
     18/22
     19/22

     Sälj med oss

      20/22
      21/22
      22/22

      Planritningar och kartor

      (1/3)

      (2/3)

      (3/3)

      Planritningar och kartor

      Helena Karnsund

      Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

      +46 (0) 739-82 80 87

      helena.k@sothebysrealty.se

      Jag har listats som en av de tio bäst säljande mäklarna i Sverige och har förmedlat profilhem i 20 år. Jag skapar förtroende genom att vara tillgänglig, lyhörd, engagerad och målinriktad. Försäljningen skräddarsys med fokus på service och kvalitet för högsta försäljningspris. Jag har flera rekordförsäljningar, många rekommendationer och återkommande familjer.

      Jag arbetar i premiumsegmentet på Bjärehalvön i Skåne och i Stockholm. Jag har en civilekonomexamen från Lunds Universitet (inriktning marknadsföring) och många års erfarenhet inom Direct Marketing, samt meriterande kunskaper i psykologi och konst. Jag har tillbringat alla mina somrar på Bjärehalvön och bor nu permanent i Torekov , efter 30 år på Lidingö.

      Sälj med oss

       Sälj med oss

        Sälj med oss

         Sälj med oss

          Intresseanmälan