Close icon
Stäng

Löjtnantsgatan 6, 4 tr Gärdet

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Löjtnantsgatan 6, 4 tr
4 tr
Gärdet
3 rok
73 kvm
4.162 kr/mån
8.575.000 kr
Såld

Underbar lägenhet på Löjtnantsgatan med två stora balkonger

Med ett eftertraktat läge på Löjtnantsgatan högt upp i modern och stilfull fastighet bjuds underbar lägenhet med genomgående planlösning och två ljuvliga balkonger som löper längs hela av lägenhetens båda ytterväggar. Hiss direkt ned till garage. Absolut närhet till såväl stadens puls som till grönska och vackra promenadstråk. Ett synnerligen inbjudande hem med balkonger som skapar en unik möjlighet till livskvalitet och långa dagar i solen.

Andreas Gunnarsson

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 739-82 80 24

andreas.g@sothebysrealty.se

Jag brinner för att ge säljaren de allra bästa förutsättningarna att få bäst betalt för sin bostad. Det är ett privilegium att få representera Skeppsholmen Sotheby’s International Realty och känna att företagets ambitioner matchar ens egna. Den mest kraftfulla marknadsföringen digitalt och i tryck kombinerat med vårt omfattande intressentregister är oslagbart.

Med 12 års erfarenhet inom premiumsegmentet och över 300 sålda hem är jag en trygg ledsagare i er största affär. Jag har under dessa år byggt upp ett stort kontaktnät av återkommande kunder. Mina kunder värdesätter mitt personliga engagemang och driv att alltid göra mitt yttersta.

Kontakta oss