Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Lunden 493
Nösund
5 rok
87 + 4 kvm
Tomt 1.922 kvm
Såld

ARKITEKTRITADE HUS I EN LUMMIG OAS I NÖSUND

På ett skyddat, solrikt och lummigt läge i Nösund står dessa tre arkitektritade hus i en vacker symbios med naturen. En lantlig grusväg kantad med ängar, hus och skog leder fram till fastigheten som är belägen 20 minuter promenadavstånd från bad och centrala Nösund. Här möts modern arkitektur och vacker natur i en härlig korrespondens. Fastigheten är välplanerad med underbara uteplatser, där varje hus har egna terrasser för en trivsam samvaro, en perfekt fastighet för generationsboende. Båtplats i Boxvik ingår, 2*5 meter till en kostnad av 1400 kr/år.

Vid parkeringen stoltserar huset vid namn ”Dingen” som är byggd 2020. Detta hus är inrett med förråd, ateljé/arbetsrum och sovloft ovanpå en verkstad. Ett underbart hus för övernattande gäster där de kan rå om sig själva på den egna terrassen i väster.

Malin Ryling

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 739-82 80 38

malin.r@sothebysrealty.se

Jag har arbetat på Skeppsholmen Sotheby´s International Realty sedan 2014 och stormtrivs. Jag älskar fastigheter och att möta nya människor. Jag har arbetat inom både bygg och försäljning och trivs väldigt bra som fastighetsmäklare då jag gillar att ständigt utmana mig själv, både kunskapsmässigt och försäljningsmässigt.

Jag är uppväxt på Orust, men bor i Göteborg. Jag tror på att kraftfull exponering av högsta klass är prisdrivande. Tack vare vårt samarbete med Sotheby´s kan vi erbjuda en marknadsföring av högsta klass så väl lokalt, nationellt, som internationellt för att öka dina chanser till en lyckad affär samt ett maximerat försäljningspris.

Kontakta oss