Close icon
Stäng

Lundslättsvägen 31 Särdal, Halmstad

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Lundslättsvägen 31
Särdal, Halmstad
8 rok
707 kvm
Tomt 27.632 kvm
Såld

Nyproducerad hästgård i världsklass

I stillsamma Särdal, med havet som granne, finner ni denna påkostade hästgård som stod klar sommaren 2016. Med kvalitativa materialval, välplanerad planlösning och stora ytor bjuder gården på något utöver det vanliga. Huvudbyggnaden inrymmer 359 kvm boarea samt balkonger om totalt 49 kvm fördelat på 8 rum och kök. Därtill finns här två flygelbyggnader. Fastigheten, om totalt 2,7 Ha, är belägen mellan Steningekustens och Haverdals naturreservat där det öppna kustlandskapet har en atmosfär som tar en tillbaka i tiden med sina charmiga sommarhus och vackra gärdsgårdar. Via en mindre grusväg når du den strand som är del av grannfastigheten och som bjuder på såväl vackra stenformationer med naturliga båtplatser som en trivsam sandstrand. Längs med vägen passerar du mysiga skogspartier, spatiösa hästhagar och flertalet fritidshus vilka passar perfekt in i bilden av en klassisk sommaridyll. Dessutom kan man här uppleva en av Sveriges vackraste solnedgångar.

Joakim Vestergren

Registrerad fastighetsmäklare | Kontosansvarig Båstad och Helsingborg

+46 (0) 739-82 80 15

joakim.v@sothebysrealty.se

Jag har jobbat inom företaget sedan 2012 och är uppvuxen i Nordvästra Skåne vilket innebär en god lokalkännedom inom det marknadsområde som jag täcker upp. Jag tar mig an alla typer av objekt så som tomter, bostadsrätter, fritidshus, villor, kommersiella fastigheter och gårdar från Helsingborg i söder till Falkenberg i norr.

Jag har en examen i fastighetsvetenskap vilket ger en bred förståelse inom byggnadsteknik, förvaltning och utveckling. Jag jobbar aktivt för att göra så goda affärer som möjligt och behandlar mina kunder med professionalism, lyhördhet och vänlighet. För att ni ska känna er trygga med att låta mig hjälpa er med kanske den största affären i era liv.

Philip Pahlett

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 739-82 80 06

philip.p@sothebysrealty.se

Kontakta oss