Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Luntmakargatan 75, 3 tr
3 tr
Vasastan
3 rok
79 kvm
3.715 kr/mån
9.000.000 kr
Såld

Sekelskiftesdröm i city - balkong, 2 kakelugnar

Magisk sekelskiftesdröm med högt, ljust och tyst läge i vacker fastighet från 1885 i mycket bra förening med låg belåning. Genomgående disponerad med flera fina fönsterpartier, 2 rogivande och bra sovrum varav ett med kakelugn och solig södervänd balkong, belägna mot tyst gård med vacker hög vy. Ljust och sällskapsvänligt vardagsrum med kakelugn semiöppet mot rymligt stilrent och exklusivt kök med plats för många kring bordet. Lyxigt och luftigt badrum med dusch, wc, handfat på kommod och tvättmaskin. Genomgående ytterst smakfullt renoverat till nyskick med vackra detaljer bevarade från byggåret såsom 2 kakelugnar, högt till tak och fina speglade dörrar mm. Stor bekväm hiss med access till bostaden utan trappor från entrén och ner till generöst förråd. Bra tvättstuga och lättillgängligt soprum som även har plats för grovsopor. Enastående läge med närhet till såväl rekreation, shopping, stort utbud restauranger, skolor som perfekta kommunikationer.

Elisabeth Carlman

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 707-66 30 29

elisabeth.c@sothebysrealty.se

Jag vet att en bostadsaffär för många, är ett nytt kapitel i livet och de olika besluten kan kännas överväldigande. Därför är min vision att alltid skapa trygghet och finnas tillgänglig för dig som kund genom hela processen, från början till slut.

Med snart 20 års erfarenhet inom mäklaryrket är jag dessutom mäklaren som vet hur man kan få just din bostad såld till bästa möjliga pris.
Jag brinner för mitt jobb och har därför höga ambitioner och stort engagemang ständigt med dig som kund i fokus.

Tveka inte höra av dig till mig så reder vi ut funderingarna tillsammans och tar din försäljningsprocess till nya höjder.

Kontakta oss