Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Luntmakargatan 90
5 tr
Vasastan
3 rok
81 kvm
2.187 kr/mån
9.000.000 kr
Såld

Vind med härlig rymd. Ordentliga sovrum, två eldstäder och terrass

Bra läge i Vasastan med mycket låg avgift. Storstadspuls runt hörnet. Härlig rymd med rejält högt i tak (ca4,5 m) öppna ytor och trivsam planlösning. Dessutom gott om förvaring. Riktigt lyxigt badrum i med både designbadkar och takdusch. Två sovrum varav master bedroom med en braskamin. Bägge sovrummen har rikligt med garderobsförvaring. Stort välutrustat kök med bra arbetsytor. Köksbänkar i Carraramarmor. Terrass i öster med plats för fikabord och stolar.

Staffan Hempel

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 730-40 01 00

staffan.h@sothebysrealty.se

Med stort fokus på service och kvalitet är mitt mål att se till att inget lämnas åt slumpen för att du ska känna dig riktigt nöjd med affären. Erfarenheten och skickligheten som krävs i denna typ av affärer får man bara genom hårt arbete samt att genomföra otroligt många affärer. Engagemang och leverans är mina honnörsord. 

Med en bakgrund i byggbranschen och nu drygt 18 år som fastighetsmäklare har jag gedigen fastighetskunskap. De senaste åren har jag förmedlat några av innerstans dyraste vindar och våningar samt premiumvillor i Stockholms närförorter. Att göra affärer är min passion, jag ger mig aldrig i svåra situationer eller tuffa förhandlingar. Det gäller att komma till avslut.

Kontakta oss