Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Lützengatan 5A
2 tr
Östermalm
5 rok
170 kvm
6.740 kr/mån
23.750.000 kr
Såld

Vacker våning med klassisk karaktär invid Karlaplan

Synnerligen trevlig våning med balkonger på idylliska Lützengatan invid Karlaplan. Ljus och välplanerad med fönster mot gård och mot den lugna gatan. Våningen har många välbevarade tidstypiska detaljer så som bröstpanel, spröjsade fönster, spegeldörrar, öppen spis, högt till tak och fiskbensparkett. Välskött förening med mycket god ekonomi och låga avgifter. Attraktivt läge med Karlaplan runt hörnet, Djurgården inom räckhåll och promenadavstånd till Östermalmstorg. Bra skolor och fritids inom gångavstånd.

Michael Preber

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 709-39 01 90

michael.p@sothebysrealty.se

Michael har arbetat som fastighetsmäklare i närmare 20 år och har stor erfarenhet med över 1 000 sålda bostäder. Med ett flertal försäljningsrekord och toppnoteringar har Michael blivit omnämnd i ett stort antal tidningar då han bl.a. sålde flera av de dyraste villorna och våningarna i Sverige under 2020-2022.

Michael säljer från den lilla fina ettan till paradvåningar och villor och han är specialiserad på kvalitetsbostäder som har det där lilla extra. Michael är även civilekonom och skrev sin magisteruppsats om de psykologiska faktorer som påverkar bostadsmarknaden.

Kontakta oss