Close icon
Stäng

Magnarpsvägen 45 Magnarps Strand

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Magnarpsvägen 45
Magnarps Strand
4 rok
284 + 71 kvm
Tomt 3.388 kvm
Såld

Arkitektritad lyxvilla på första parkett med havet som scen

I stillsamma Magnarps Strand, längs med de böljande strandängarna och med 50 meter till havet, är denna arkitektritade tegelvilla med 180 graders fängslande havsutsikt belägen. Detta unika hus ritades av Pontus Möller och lät uppföras 2007. Det bjuder på spatiösa ytor om 284 kvm fördelat på 1,5 plan, samt ett garage på 71 kvm med plats för två bilar. Huset är välplanerat och de genomgående exklusiva materialvalen bidrar till den tidlösa finishen. Tack vare panoramafönster, som sträcker sig från golv till tak och visar upp en vidsträckt utsikt över hela Skälderviken, suddas gränsen mellan ute och inne bort och kvar är detta högklassiga boende i finstild harmoni med sin omgivning.

Joakim Vestergren

Registrerad fastighetsmäklare | Kontorschef Båstad och Helsingborg

+46 (0) 739-82 80 15

joakim.v@sothebysrealty.se

Jag har jobbat inom företaget sedan 2012 och är uppvuxen i Nordvästra Skåne vilket innebär en god lokalkännedom inom det marknadsområde som jag täcker upp. Jag tar mig an alla typer av objekt så som tomter, bostadsrätter, fritidshus, villor, kommersiella fastigheter och gårdar från Helsingborg i söder till Falkenberg i norr.

Jag har en examen i fastighetsvetenskap vilket ger en bred förståelse inom byggnadsteknik, förvaltning och utveckling. Jag jobbar aktivt för att göra så goda affärer som möjligt och behandlar mina kunder med professionalism, lyhördhet och vänlighet. För att ni ska känna er trygga med att låta mig hjälpa er med kanske den största affären i era liv.

Kontakta oss