Close icon
Stäng

Malmagsvägen Fjällnäs

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Malmagsvägen
Fjällnäs
Tomt 1.499 kvm
2.800.000 kr
Såld

Drömmen om fjället - tomt i Fjällnäs - Härjedalen

Med betagande vackert läge med vyer mot Rutfjället och sjön Malmagen finner du denna tomt om ca 1500 kvm. Tomten är belägen på sjösidan mellan Fjällnäsvägen och Malmagsvägen, ett unikt eftertraktat läge som sällan finns på marknaden

Tomten ligger invid Pensionat Strandgården och med gångavstånd till Hotell Fjällnäs Resort Est.1882. Med vita vidder runt om och skidspår intill stugknuten kan du bygga ditt ditt fjällhus - ditt drömboende

Detaljplan från 2009 finns som medger nybyggnation av fritidshus. Byggnation skall enligt planen följa Härjedalens och bygdens traditioner. Vatten och avlopp samt el finns anslutet i området.

Lisa Jansdotter Svanlund

Registrerad fastighetsmäklare | Jur Kand | Ansvarig Gotland

+46 (0) 739-82 80 06

lisa.j@sothebysrealty.se

Jag heter Lisa Jansdotter Svanlund och är reg. fastighetsmäklare sedan 2006. Under några år var jag specialiserad på Gods&Gårdar men nu säljer jag gärna alla sorters objekt. I grunden är jag utbildad Jur.kand vid Stockholms universitet. Jag bor med min man i Vattentornet i Vaxholm. På fritiden jobbar jag med min räddningshund och skriver på en deckare.

Tidigare var jag får-bonde då vi ägde en gård i Örebro. Jag brinner för fastigheter och inredning – för livsstils-boenden som har det lilla extra i charm och karaktär. Jag är trädgårdskunnig, gillar odling av grönsaker och blommor – och är även fotograf!  

Kontakta oss