Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Maria Prästgårdsgata 10
3 tr
Södermalm
4 rok
114 kvm
6.188 kr/mån
Såld

Sekelskifte med kakelugnar och ett högt fritt läge. Härliga kvarter ett stenkast från Mariatorget

Välkomna till en av Södermalms allra trevligaste adresser ett stenkast från Mariatorget. Med lugnt högt läge i hörnet av Björngårdsgatan ligger denna vackra sekelskiftesfastighet anno 1905.

Sekelskiftesvåningen har fyra kakelugnar, balkong och 2-3 möjliga sovrum. Visst renoveringsbehov föreligger för att få till din dröm på Södermalm.

Staffan Hempel

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 730-40 01 00

staffan.h@sothebysrealty.se

Med stort fokus på service och kvalitet är mitt mål att se till att inget lämnas åt slumpen för att du ska känna dig riktigt nöjd med affären. Erfarenheten och skickligheten som krävs i denna typ av affärer får man bara genom hårt arbete samt att genomföra otroligt många affärer. Engagemang och leverans är mina honnörsord. 

Med en bakgrund i byggbranschen och nu drygt 18 år som fastighetsmäklare har jag gedigen fastighetskunskap. De senaste åren har jag förmedlat några av innerstans dyraste vindar och våningar samt premiumvillor i Stockholms närförorter. Att göra affärer är min passion, jag ger mig aldrig i svåra situationer eller tuffa förhandlingar. Det gäller att komma till avslut.

Kontakta oss