Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Melodislingan 14, 2 tr
2 tr
Östermalm/Gärdet
3 rok
111 kvm
7.043 kr/mån
11.650.000 kr
Såld

Smakfull elegans med optimal disponering - garage

Med ypperligt och fritt läge i Svea Fanfar med vy över gamla Svea Artilleriregemente bjuds elegant våning om 111 kvm med genomgående planlösning, underbart sällskapsrum i öppen anslutning till kök, två fina sovrum, två stilrena badrum samt stor härlig balkong. Exklusiva materialval och komponenter i våningen harmoniserar med smakfull entré och trapphus. Våningen är registrerad som fyra rum och kök i föreningen. En köpare har rätt att ta över kontrakt för garageplats, hiss direkt ner i garaget. Ljus möblerbar hall med garderober och plats för klädavhängning välkomnar. Underbart sällskapsrum med spatiös matsalsdel samt gott om plats för rejäl soffgrupp invid en av dubbeldörrarna ut till den stora balkongen. Sobert kök från Siematic med köksö, dubbla kyl och frys, grafitgråa luckor, vitvaror från Miele, riktig fläktkanal, bänkskiva och stänkskydd i Silestone och blandare från Grohe. Påkostad vinkyl installerad vid ingång till kök. Den stora balkongen har utsikt över gamla Svea Artilleri

Andreas Gunnarsson

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 739-82 80 24

andreas.g@sothebysrealty.se

Jag brinner för att ge säljaren de allra bästa förutsättningarna att få bäst betalt för sin bostad. Det är ett privilegium att få representera Skeppsholmen Sotheby’s International Realty och känna att företagets ambitioner matchar ens egna. Den mest kraftfulla marknadsföringen digitalt och i tryck kombinerat med vårt omfattande intressentregister är oslagbart.

Med 14 års erfarenhet inom premiumsegmentet och över 300 sålda hem är jag en trygg ledsagare i er största affär. Jag har under dessa år byggt upp ett stort kontaktnät av återkommande kunder. Mina kunder värdesätter mitt personliga engagemang och driv att alltid göra mitt yttersta.

Kontakta oss