Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Monsungatan 88
5 av 5 tr
Eriksberg
3 rok
138 kvm
3.720 kr/mån
11.000.000 kr
Såld

Högst upp i huset med stor terrass och havsutsikt

Högst upp i huset med en strålande havsutsikt ligger denna välplanerade lägenhet i bra skick. Stor terrass om cirka 30 kvm i söderläge där solen flödar hela dagen där både stora och små båtar tuffar förbi utanför och bidrar till en härlig miljö.

Bostadsrättsföreningarna i området disponerar gemensamt ett antal båtplatser som man som medlem kan ställa sig i kö för och därmed kunna ha båten precis nedanför lägenheten.

Mathias Martinsson

Registrerad fastighetsmäklare | Regionchef Västra och Södra Sverige

+46 (0) 739-82 89 04

mathias.m@sothebysrealty.se

Mathias har ett stort fokus på service, kvalitet och att alla ska känna sig nöjda med affären så att inget lämnas åt slumpen. Tillgänglighet är ytterligare ett ledord för Mathias då det är viktigt med snabb återkoppling för att smida medan järnet är varmt. Erfarenhet och skicklighet som krävs i denna typ av affärer får man bara genom att genomföra många affärer.

Under hela Mathias uppväxt och in i vuxen ålder har idrott varit en betydande del i hans liv, men nu för tiden är yrket hans sport. Att ständigt nå nya försäljningsrekord och överträffa kunders förväntningar är något Mathias brinner för. Tack vare hans engagemang, driv och tid som han lägger ner på sina affärer kan han garantera bästa möjliga resultat.

Kontakta oss