Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Murarstigen 13
Askrike / Lidingö
9 rok
351 + 8 kvm
Tomt 1.700 kvm
Såld

Vacker sekelskiftesvilla med utmärkt solläge, fri vy och pool

Vacker sekelskiftesvilla med en totalyta om 442 Kvm. Anno 1910 med fri utsikt och pool. Högt belägen på norra Lidingö. Här bor ni lugnt men ändå nära in till stan. Generös sällskapsdel med vardagsrum, matsal, stort nyrenoverat kök med Miele maskiner, matsal och sällskapsrum med öppen spis. Tre renoverade badrum samt ungdomsrum. Villan har härlig rymd med karaktär, fiskbensparkett, trägolv, spröjsade fönster, burspråk flertal balkonger samt uteplatser och pool. Trevlig trädgårdstomt med sydväst läge. Lugn gata med nästan ingen trafik. Mycket centralt läge med närheten till skolor, idrottsplatsen Vallen, Lidingö tennisklubb, Lidingö Centrum, kommunikationer samt Kyrkviken.

Michael Preber

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 709-39 01 90

michael.p@sothebysrealty.se

Michael har arbetat som fastighetsmäklare i mer än 20 år och har stor erfarenhet med över 1 000 sålda bostäder. Med ett flertal försäljningsrekord och toppnoteringar har Michael blivit omnämnd i ett stort antal tidningar då han bl.a. sålde flera av de dyraste villorna och våningarna de senast åren.

Michael säljer från den lilla fina ettan till paradvåningar och villor och han är specialiserad på kvalitetsbostäder som har det där lilla extra. Michael är även civilekonom och skrev sin magisteruppsats om de psykologiska faktorer som påverkar bostadsmarknaden.

Kontakta oss