Close icon
Stäng

Musselvägen 5 Torekov Solsidan

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Musselvägen 5
Torekov Solsidan
7 rok
179 + 7 kvm
Tomt 313 kvm
9.900.000 kr
Såld

Modernt drömboende på Solsidan i Torekov

Centralt och naturskönt belägen på Solsidan är detta bekymmersfria boende verkligen något utöver det vanliga. Bästa läget i området, byggt helt i betong och med smakfulla val av gedigna exklusiva material. Här får vi njuta av härligt läckra sällskapsrum i en öppen planlösning, fyra sovrum och två lyxiga badrum samt två stora altaner mot söder. Carport samt förråd.

Helena Karnsund

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 739-82 80 87

helena.k@sothebysrealty.se

Jag har listats som en av de tio bäst säljande mäklarna i Sverige och har förmedlat profilhem i 20 år. Jag skapar förtroende genom att vara tillgänglig, lyhörd, engagerad och målinriktad. Försäljningen skräddarsys med fokus på service och kvalitet för högsta försäljningspris. Jag har flera rekordförsäljningar, många rekommendationer och återkommande familjer.

Jag arbetar i premiumsegmentet på Bjärehalvön i Skåne och i Stockholm. Jag har en civilekonomexamen från Lunds Universitet (inriktning marknadsföring) och många års erfarenhet inom Direct Marketing, samt meriterande kunskaper i psykologi och konst. Jag har tillbringat alla mina somrar på Bjärehalvön och bor nu permanent i Torekov , efter 30 år på Lidingö.

Kontakta oss