Close icon
Stäng

Nabbavägen 55 Skäret/Arild

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Nabbavägen 55
Skäret/Arild
6 rok
145 kvm
Tomt 4.000 kvm
Såld

Charmig gård med strålande havsutsikt på Kullahalvön

På gränsen mellan Skäret och Arild finner ni denna charmiga gård med bostadshus, 2 separata gästdelar och gott om förråds- och garageytor. Strålande havsutsikt från nästan hela fastigheten och ca 2 Ha åkermark gör detta till något helt unikt. Huvudbyggnaden, som uppfördes under 1800-talets senare del, erbjuder 6 rum och kök, varav 3 sovrum fördelade på 145 kvm. Generösa uteplatser med utsikt över den stora trädgården, havet och Bjärehalvön binder samman bostaden med den före detta stallbyggnaden som nu inrymmer både gästhus och gästlägenhet om 40 respektive 43 kvm samt garage- och förrådsytor i den gamla ladan om ca 94 kvm. Dessutom finns här en fristående förrådsbyggnad om ca 84 kvm. Allt vackert inbäddat i grönska och kantat av åkermark om ca 2 Ha med havet i ständigt fokus.

Hjärtligt välkomna till en plats att trivas på!

Joakim Vestergren

Registrerad fastighetsmäklare | Kontosansvarig Båstad och Helsingborg

+46 (0) 739-82 80 15

joakim.v@sothebysrealty.se

Jag har jobbat inom företaget sedan 2012 och är uppvuxen i Nordvästra Skåne vilket innebär en god lokalkännedom inom det marknadsområde som jag täcker upp. Jag tar mig an alla typer av objekt så som tomter, bostadsrätter, fritidshus, villor, kommersiella fastigheter och gårdar från Helsingborg i söder till Falkenberg i norr.

Jag har en examen i fastighetsvetenskap vilket ger en bred förståelse inom byggnadsteknik, förvaltning och utveckling. Jag jobbar aktivt för att göra så goda affärer som möjligt och behandlar mina kunder med professionalism, lyhördhet och vänlighet. För att ni ska känna er trygga med att låta mig hjälpa er med kanske den största affären i era liv.

Philip Pahlett

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 739-82 80 06

philip.p@sothebysrealty.se

Kontakta oss