Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Nöbbelöv 417 A & B
Mossbystrand
5 rok
263 kvm
Tomt 7.216 kvm
12.200.000 kr
Såld

Kaptensgården - Inbjudande fastighet på sydkusten vid Mossbystrand

På de böljande kullarna strax ovanför Mossbystrand erbjuds nu en fantastisk fastighet i form av en avstyckad gård. Trevlig, vacker mangårdsbyggnad med generösa sällskapsytor och ett komplett gästhus. Utsikten över de böljande fälten och den klarblå Östersjön är svårslagen och bostäderna ramas in av en vacker trädgård.

Markus Hultman

Registrerad fastighetsmäklare | Kontorsansvarig Skanör-Falsterbo

+46 (0) 739-82 80 04

markus.h@sothebysrealty.se

Varje uppdrag är ett förtroende, jag gör mitt yttersta genom hela affärsprocessen. Det resulterar ofta i långsiktiga kundrelationer. Genom att vara lyhörd och engagerad tar jag mig an affären med maximalt fokus. Varje försäljning är unik och tillsammans utformar vi en försäljningsplan baserad på bostadens karaktär, Er situation och det aktuella marknadsläget.

Strategi & timing är ledord för en lyckad affär. För att lyckas skapa de bästa förutsättningarna har jag kontakt med flera angränsande branscher som bank och placering, bygg och de olika myndigheterna med anknytning till mitt arbete. Med detta synsätt var valet, att agera under mörkblå flagg, naturligt - Sotheby´s International Realty är ett självklart bolag.

Kontakta oss