Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Norra Agnegatan 34 A
2 tr
Kungsholmen
4 rok
93 kvm
3.737 kr/mån
9.125.000 kr
Såld

Härligt sekelskifte med eftersökt läge på Kungsholmen

Med eftersökt läge på Kungsholmen i vacker fastighet från 1888 återfinns härlig våning med ypperlig planlösning, välbevarade sekelskiftesattribut och solig balkong. Belägen på Norra Agnegatan i rofyllt gårdshus med genomgående planlösning mot två gårdar. Underbart vardagsrum med tre fönster och gott om plats för rejäl soffgrupp och stort matbord. Intill ett fint sovrum med kakelugn. Mot den andra gårdssidan två ytterligare sovrum samt stort trivsamt kök med utgång till härlig balkong med sol fram till eftermiddagen. Möblerbar hall samt rymlig klädkammare intill två av sovrummen. Helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Skuldfri bostadsrättsförening med välfylld kassa. Omedelbar närhet till såväl grönskande parker och vackra vandringsstråk längs vattnet som till Kungsholmens och Citys utbud av butiker och restauranger. Ypperliga kommunikationer med tunnelbana och bussar runt knuten och en kort promenad till Centralstationen för fjärrtåg och Arlanda Express. En mycket tilltalande

Andreas Gunnarsson

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 739-82 80 24

andreas.g@sothebysrealty.se

Jag brinner för att ge säljaren de allra bästa förutsättningarna att få bäst betalt för sin bostad. Det är ett privilegium att få representera Skeppsholmen Sotheby’s International Realty och känna att företagets ambitioner matchar ens egna. Den mest kraftfulla marknadsföringen digitalt och i tryck kombinerat med vårt omfattande intressentregister är oslagbart.

Med 14 års erfarenhet inom premiumsegmentet och över 300 sålda hem är jag en trygg ledsagare i er största affär. Jag har under dessa år byggt upp ett stort kontaktnät av återkommande kunder. Mina kunder värdesätter mitt personliga engagemang och driv att alltid göra mitt yttersta.

Kontakta oss