Close icon
Stäng

Norrgårdsvägen 5 Grovstanäs

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Norrgårdsvägen 5
Grovstanäs
5 rok
120 + 4 kvm
Tomt 1.771 kvm
10.450.000 kr
Såld

Välskött sjöställe med egen strand och brygga

Välkommen till Grovstanäs och ett välskött sjöställe med sjötomt i lugn skyddad vik med badstrand och egen brygga. Här finns en arkitektritad byggnation med limträkonstruktion och pulpettak med stora glaspartier mot vattnet som ger en fin utsikt mot bryggan och ett härligt ljusflöde. Takhöjden och den öppna planlösningen ger en luftig känsla och gott om plats för umgänge. Byggnationen disponerar 5 rok i två byggnader varav huvudbyggnad om 80 kvm med vardagsrum, kök och matsal i öppen planlösning med ett sovrum och badrum samt gästhus om 40 kvm med vardagsrum samt två sovrum och eget badrum. I anslutning till byggnaderna finns förråd och växthus samt stor altan med trädäck och vid vattnet en fin sandstrand samt bryggdäck och flytbrygga för tilläggning av båt.

Greger Ålund

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 739-83 80 16

greger.a@sothebysrealty.se

Jag har lång erfarenhet av mäkleri och har sålt åtskilliga villor och sjöställen på såväl fastland som öar. Jag betraktar varje uppdrag som ett hedersuppdrag och får vara med kunden när hon eller han gör sitt livs affär. Det är ett förtroende jag värderar högt.

Alla uppdrag är unika för mig, jag skräddarsyr efter kundens behov och önskemål. Jag kan erbjuda maximal exponering, både i dagspress och digitalt eller den diskreta vägen via vårt väl uppdaterade kundregister. Skall du sälja din villa, sjöställe eller boende utöver det vanliga är du välkommen att kontakta mig!

Kontakta oss