Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Norrtullsgatan 51, 6 tr
6 av 6 tr
Vasastan
6 rok
190 kvm
6.160 kr/mån
Såld

Härlig vindsvåning i Vasastan med terrass i sydväst

Attraktivt belägen i Vasastan i välskött fastighet från 1910 bjuds högklassig vindsvåning om totalt 205 kvm med 4 sovrum, 3 badrum samt underbar terrass om 9 kvm i bästa sydvästläge. Genomgående planlösning och fem meter i nockhöjd ger härligt ljus och storslagen rymd. Vardagsrum, matplats och kök i öppen plan samt stort glasparti mot den soliga terrassen skapar en våning perfekt för social samvaro. Terrassen har utsikt över Vasastans takåsar och har sol hela dagen fram till solnedgång. Vacker öppen spis. Mycket trevligt kök från Tibro med vitvaror från Miele. Vidare på detta plan en extraordinär svit designad av Dive Architects med sängavdelning, lyxig bad- och dusch, separat wc- och badrumsdel, tvätt, garderober och stor klädkammare med skohyllor. Ytterligare två fina sovrum samt gäst-wc på detta plan. Övre plan med skön loungedel, platsbyggda bokhyllor sovrum med badrum ensuite samt två rejäla förråd.

Andreas Gunnarsson

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 739-82 80 24

andreas.g@sothebysrealty.se

Jag brinner för att ge säljaren de allra bästa förutsättningarna att få bäst betalt för sin bostad. Det är ett privilegium att få representera Skeppsholmen Sotheby’s International Realty och känna att företagets ambitioner matchar ens egna. Den mest kraftfulla marknadsföringen digitalt och i tryck kombinerat med vårt omfattande intressentregister är oslagbart.

Med 14 års erfarenhet inom premiumsegmentet och över 300 sålda hem är jag en trygg ledsagare i er största affär. Jag har under dessa år byggt upp ett stort kontaktnät av återkommande kunder. Mina kunder värdesätter mitt personliga engagemang och driv att alltid göra mitt yttersta.

Kontakta oss