Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Nybrogatan 66 A
3 tr
Östermalm
3 rok
79 kvm
3.997 kr/mån
13.300.000 kr
Såld

Vindsvåning i toppskick med längsgående terrasser & utsikt

Takvåningen är ritad av Andreas Martin-Löf Arkitekter. Här får du högkvalitativa materialval såsom kök från PoggenPohl, alla vitvaror från Gaggenau, inbyggda högtalare, braskamin, ca 4,25 m i takhöjd upp till nock samt vattenburen golvvärme i hela bostaden. Stilrent badrum helt klätt i Carraramarmor med både dusch, badkar och tvättpelare. Två rymliga sovrum med platsbyggd förvaring och utgång till terrasser i två väderstreck.

Staffan Hempel

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 730-40 01 00

staffan.h@sothebysrealty.se

Med stort fokus på service och kvalitet är mitt mål att se till att inget lämnas åt slumpen för att du ska känna dig riktigt nöjd med affären. Erfarenheten och skickligheten som krävs i denna typ av affärer får man bara genom hårt arbete samt att genomföra otroligt många affärer. Engagemang och leverans är mina honnörsord. 

Med en bakgrund i byggbranschen och nu drygt 18 år som fastighetsmäklare har jag gedigen fastighetskunskap. De senaste åren har jag förmedlat några av innerstans dyraste vindar och våningar samt premiumvillor i Stockholms närförorter. Att göra affärer är min passion, jag ger mig aldrig i svåra situationer eller tuffa förhandlingar. Det gäller att komma till avslut.

Anders Elbe

Registrerad fastighetsmäklare | Ek Mag | EMBA | Internationell kontaktperson

+46 (0) 739-82 80 02

anders.e@sothebysrealty.se

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i drygt 15 år och har mycket stor erfarenhet från hundratals förmedlade bostäder och många av Stockholms allra mest exklusiva hem. Ni kommer känna er trygga i arbetet och försäljningen skräddarsys för högsta möjliga försäljningspris. Fokus på service och kvalitet är mitt mål för att du ska känna dig nöjd med affären.

Hårt arbete och många affärer har gett mig erfarenhet och skickligheten som krävs för att maximera priset och styra försäljningen till bästa resultat.  Har ett flertal rekordförsäljningar och ett oändligt antal rekommendationer och återkommande familjer. Med ett personligt kontaktnät är jag verksam internationellt med Sotheby’s globala nätverk.

Kontakta oss