Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
O H Lindahls väg 99
1 tr
Skanör-Falsterbo
3 rok
89 kvm
4.114 kr/mån
Såld

Våning på bästa tänkbara läge i Falsterbo

Unikt toppläge i Falsterbo! I Falsterbohus nr 2 erbjuder vi nu en enastående våning på underbart läge utmed södergavelns andra plan. Panoramautsikten över Östersjön är hänförande och kompletteras på ett utmärkt sett av Falsterbohus, badhytterna, poolen samt en och annan karaktäristisk katamaran. Modern, öppen planlösning och umgängesytorna har direktkontakt med den generösa balkongen som kopplar ihop insidan med den vackra omgivningen.

Markus Hultman

Registrerad fastighetsmäklare | Kontorsansvarig Skanör-Falsterbo

+46 (0) 739-82 80 04

markus.h@sothebysrealty.se

Varje uppdrag är ett förtroende, jag gör mitt yttersta genom hela affärsprocessen. Det resulterar ofta i långsiktiga kundrelationer. Genom att vara lyhörd och engagerad tar jag mig an affären med maximalt fokus. Varje försäljning är unik och tillsammans utformar vi en försäljningsplan baserad på bostadens karaktär, Er situation och det aktuella marknadsläget.

Strategi & timing är ledord för en lyckad affär. För att lyckas skapa de bästa förutsättningarna har jag kontakt med flera angränsande branscher som bank och placering, bygg och de olika myndigheterna med anknytning till mitt arbete. Med detta synsätt var valet, att agera under mörkblå flagg, naturligt - Sotheby´s International Realty är ett självklart bolag.

Kontakta oss