Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Odengatan 6
2 tr
Östermalm/Vasastan
4 rok
143 kvm
6.673 kr/mån
Såld

Underbar sekelskiftesvåning med solig balkong och vacker vy över Lärkstan

Med ypperligt läge på Odengatan med vacker vy över Lärkstan och Engelbrektskyrkan bjuds underbar sekelskiftesvåning med optimal planlösning, välbevarade attribut från byggnadsåret och solig balkong i väster. Omedelbar närhet till både Östermalms och Vasastans utbud samt till grönområden. Högt i tak, tre praktfulla och fungerande kakelugnar, stuckaturer, fönsterspeglar, takrosetter och pardörrar inger atmosfär. Inbjudande hall välkomnar och öppnar upp våningen. Mot Odengatan stort och härligt kök med ypperlig förvaring, extraordinär kakelugn och plats för rejält matbord. Intill köket underbart sällskapsrum med ståtlig kakelugn och från imponerande burspråk vy över trädkronor, Lärkstan och Engelbrektskyrkan. Därefter ett fint sovrum med kakelugn. Mot gården två sovrum samt stor balkong med sol från eftermiddag till kväll. Tre fina sovrum mot gården kan lätt kan återskapas. Stilrent badrum i marmor med dusch och badkar. Gäst-wc. Pågående vindsbyggnation och avgifterna planeras att sänka

Andreas Gunnarsson

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 739-82 80 24

andreas.g@sothebysrealty.se

Jag brinner för att ge säljaren de allra bästa förutsättningarna att få bäst betalt för sin bostad. Det är ett privilegium att få representera Skeppsholmen Sotheby’s International Realty och känna att företagets ambitioner matchar ens egna. Den mest kraftfulla marknadsföringen digitalt och i tryck kombinerat med vårt omfattande intressentregister är oslagbart.

Med 14 års erfarenhet inom premiumsegmentet och över 300 sålda hem är jag en trygg ledsagare i er största affär. Jag har under dessa år byggt upp ett stort kontaktnät av återkommande kunder. Mina kunder värdesätter mitt personliga engagemang och driv att alltid göra mitt yttersta.

Kontakta oss