Close icon
Olaigatan 32c
Örebro
9 rok
374 + 170 kvm
Tomt 730 kvm
Såld

En av Örebros vackraste patriciervillor

Ett stenkast från Svartån, Örebro slott och universitetssjukhuset finner vi "fabrikör Lithells" pampiga grosshandlarvilla i Örebros mest eftertraktade kvarter på Olaigatan. Nuvarande ägare har genom en omfattande totalrenovering förvandlat denna magnifika villa om ca 374 kvm boarea till en mycket representativ bostad, alternativt kontor, för en köpare med höga krav. Man har med varsamhet förvaltat villans "själ" som nu är klassisk, smakfull och ståndsmässig med ett exklusivt materialval och genomgående klassiskt färgtema. Med hjälp av tillvaratagande av ursprungsdetaljer andas nu historiens vingslag i en blandning med vad den moderna familjen behöver i villan. Många detaljer som bidrar till den gamla karaktären har tagits tillvara och i viss mån återskapats

Lisa Jansdotter Svanlund

Registrerad fastighetsmäklare | Jur Kand | Gods & gårdar | Ansvarig Gotland

+46 (0) 739-82 80 06

lisa.j@sothebysrealty.se

Jag heter Lisa Jansdotter Svanlund och är reg. fastighetsmäklare sedan 2006. Under några år var jag specialiserad på Gods&Gårdar men nu säljer jag gärna alla sorters objekt. I grunden är jag utbildad Jur.kand vid Stockholms universitet. Jag bor med min man i Vattentornet i Vaxholm. På fritiden jobbar jag med min räddningshund och skriver på en deckare.

Tidigare var jag får-bonde då vi ägde en gård i Örebro. Jag brinner för fastigheter och inredning – för livsstils-boenden som har det lilla extra i charm och karaktär. Jag är trädgårdskunnig, gillar odling av grönsaker och blommor – och är även fotograf!  

Kontakta oss