Close icon
Olaigatan 32c
Örebro
9 rok
374 + 170 kvm
Tomt 730 kvm
Såld

En av Örebros vackraste patriciervillor

Ett stenkast från Svartån, Örebro slott och universitetssjukhuset finner vi "fabrikör Lithells" pampiga grosshandlarvilla i Örebros mest eftertraktade kvarter på Olaigatan. Nuvarande ägare har genom en omfattande totalrenovering förvandlat denna magnifika villa om ca 374 kvm boarea till en mycket representativ bostad, alternativt kontor, för en köpare med höga krav. Man har med varsamhet förvaltat villans "själ" som nu är klassisk, smakfull och ståndsmässig med ett exklusivt materialval och genomgående klassiskt färgtema. Med hjälp av tillvaratagande av ursprungsdetaljer andas nu historiens vingslag i en blandning med vad den moderna familjen behöver i villan. Många detaljer som bidrar till den gamla karaktären har tagits tillvara och i viss mån återskapats

Lisa Jansdotter Svanlund

Registrerad fastighetsmäklare | Jur Kand | Gods & gårdar | Ansvarig Gotland

+46 (0) 739-82 80 06

lisa.j@sothebysrealty.se

Jag heter Lisa Jansdotter Svanlund och är jur.kand sam reg. Fastighetsmäklare sedan 2006. Jag är specialiserad på Gods&Gårdar samt på bostäder på Gotland där jag nu även bor sedan 2022.

Tidigare var jag får-bonde utanför Örebro och är idag mycket aktiv med mina jakthundar i skog och på fjäll. På fritiden skriver jag en deckare och är mycket intresserad av trädgård och odling. Jag är även fotograf!

Jag brinner för fastigheter och inredning – för livsstils-boende som har det lilla extra i charm och karaktär. Jag arbetar väldigt personligt med stort engagemang och energi nära mina kunder.

Kontakta oss