Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Olaus Petrigatan 22
Örgryte - Skår
8 rok
274 + 30 kvm
Tomt 783 kvm
Såld

Magnifik villa i Örgryte med enastående utsikt

På exklusiva Olaus Petrigatan med en svårslagen panoramautsikt över Göteborgs skyline ligger denna magnifika villa med en boarea på 274 kvm i två plan. Huset uppfördes 1954 men totalrenoverades 2010. Här njuter man av fantastiska solnedgångar året om från uteplatserna i väster. Eller sitt inomhus och njut bakom de gigantiska fönsterpartierna som sträcker sig från golv till tak. Huset har bergvärme med vattenburen golvvärme i bägge planen och ett avancerat KNX-system som styr all belysning. Utöver detta finns dessutom ett övervakningssystem. Mycket lättskött och plan tomt med stor gräsmatta, vilken skapar bra yta för lek. Mot gatan finns ett stort vidbyggt dubbelgarage med direktaccess in till huset.

Ett stenkast från huset finns natursköna Delsjöområdet med fina promenadstigar, golfbana och populära badsjön Delsjön.

Magnus Helin

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 739-82 80 39

magnus.h@sothebysrealty.se

Jag är en göteborgare som växt upp i ett villaområde i Örgryte, dit jag efter några år i innerstaden flyttat tillbaka. Jag tog min mäklarexamen 2007 och har sedan 2011 arbetat på Skeppsholmen Sotheby’s. Jag har efter hundratals genomförda affärer en gedigen erfarenhet och kunskap och har genom åren legat bakom många prisrekord, både i och utanför Göteborg.

 En stor del av mitt mäklande har varit inriktat på Örgryte med hänsyn till min stora kännedom om stadsdelen, men jag känner mig numera lika hemma i och har även uppdrag över hela Göteborg. I mitt arbete försöker jag hålla mig anträffbar dag som kväll, vardag som helg och sätter en ära i att oberoende av tidpunkt hålla mig tillgänglig för mina kunder.

Kontakta oss