Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Olof Skötkonungsgatan 4
Örgryte - Skår
8 rok
202 + 15 kvm
Tomt 593 kvm
Såld

Underbar 20-talsvilla i Örgryte med centralt läge

På en skyddad tomt i Skår, väl dold från gatan och med ett mycket centralt läge, ett stenkast från Sankt Sigfridsplan, ligger denna förtjusande 20-talsvilla på totalt ca 300 kvm i fint skick med mycket av den äldre charmen bevarad, såsom fina originalträgolv, listverk och takmålningar. Den lagom stora tomten har en lummig trädgård med poolområde och flera härliga uteplatser i både söder och väster. Grannhusen avskiljs av en fin blandning buskar och träd. Entréplanet erbjuder härliga sociala ytor och på de översta två planen finns 4 sovrum. I källaren, med egen entré utifrån, finns bra möjlighet till uthyrning med två rum, badrum och pentry. Parkering finns för flera bilar på tomten samt i ett garage. Larm, fiber och friköpt fjärrvärme. Här bor man med endast 10 minuters promenad ner till staden och med 1 minuts promenad till kommunikationer.

Magnus Helin

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 739-82 80 39

magnus.h@sothebysrealty.se

Jag är en göteborgare som växt upp i ett villaområde i Örgryte, dit jag efter några år i innerstaden flyttat tillbaka. Jag tog min mäklarexamen 2007 och har sedan 2011 arbetat på Skeppsholmen Sotheby’s. Jag har efter hundratals genomförda affärer en gedigen erfarenhet och kunskap och har genom åren legat bakom många prisrekord, både i och utanför Göteborg.

 En stor del av mitt mäklande har varit inriktat på Örgryte med hänsyn till min stora kännedom om stadsdelen, men jag känner mig numera lika hemma i och har även uppdrag över hela Göteborg. I mitt arbete försöker jag hålla mig anträffbar dag som kväll, vardag som helg och sätter en ära i att oberoende av tidpunkt hålla mig tillgänglig för mina kunder.

Kontakta oss