Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Olsegården 21
451 kvm
Tomt 4.831 kvm
Såld

Hyresfastighet med 6 lägenheter i attraktivt område

Mycket välskött och väl underhållen hyresfastighet.

Uthyrbar lägenhetsyta är 451 kvm fördelat på 6 lägenheter. Dessutom hyrs en carport och ett garage ut. I hyran är kostnad för el, uppvärmning, vatten/avlopp samt parkering inkluderad.

Hyresintäkter 629 250 kr / år.
Samtliga lägenheter är uthyrda.

Olsegården är en lugn oas i en lummig miljö men ändå strategiskt placerad nära Kungälv centrum och med gott om service och i närheten.
Bebyggelsen runtomkring utgörs främst av radhus och ett lugnt och trivsamt familjeområde. Här finns både förskola, skola fotbollsplaner och givetvis busshållplats som tillsammans skapar ett gemytligt och trevligt område samtidigt som naturen finns intill husknuten.

Mathias Martinsson

Registrerad fastighetsmäklare | Regionchef Västra och Södra Sverige

+46 (0) 739-82 89 04

mathias.m@sothebysrealty.se

Mathias har ett stort fokus på service, kvalitet och att alla ska känna sig nöjda med affären så att inget lämnas åt slumpen. Tillgänglighet är ytterligare ett ledord för Mathias då det är viktigt med snabb återkoppling för att smida medan järnet är varmt. Erfarenhet och skicklighet som krävs i denna typ av affärer får man bara genom att genomföra många affärer.

Under hela Mathias uppväxt och in i vuxen ålder har idrott varit en betydande del i hans liv, men nu för tiden är yrket hans sport. Att ständigt nå nya försäljningsrekord och överträffa kunders förväntningar är något Mathias brinner för. Tack vare hans engagemang, driv och tid som han lägger ner på sina affärer kan han garantera bästa möjliga resultat.

Kontakta oss