Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Östermalmsgatan 50
NB tr
Östermalm
4.5 rok
126 kvm
4.491 kr/mån
Såld

Smakfull elegans invid Stureparken med altan i söder

Med eftersökt läge invid grönskande Stureparken i vacker fastighet från 1881 bjuds synnerligen ljus och elegant våning med optimal planlösning, fyra kakelugnar och solig altan om 8 kvm i söderläge mot grönskande trädgård. Upp till fyra sovrum. Belägen i Östermalms villastad med dess vackra huskroppar, breda gator och små trädgårdar mellan gata och husfasader. Välbevarade attribut från byggnadsåret möter modern och in i minsta detalj genomtänkt design. Härligt vardagsrum i fil med vackert Master Bedroom. Mot den prunkande trädgården magnifikt handbyggt kök samt två fina sovrum. Köket har underbart kassettak, stengolv och matplats med platsbyggd soffa. Direkt utgång till södervänd trädgård och altan med trappa ner till trädgården som ger en villaliknande känsla. Ytterligare ett rum som kan användas som sovrum. Exklusivt badrum samt påkostad gäst-wc. Skuldfri förening. Ett mycket vackert och inbjudande hem med omedelbar närhet till såväl grönskande parker som till Östermalms rika utbud.

Andreas Gunnarsson

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 739-82 80 24

andreas.g@sothebysrealty.se

Jag brinner för att ge säljaren de allra bästa förutsättningarna att få bäst betalt för sin bostad. Det är ett privilegium att få representera Skeppsholmen Sotheby’s International Realty och känna att företagets ambitioner matchar ens egna. Den mest kraftfulla marknadsföringen digitalt och i tryck kombinerat med vårt omfattande intressentregister är oslagbart.

Med 14 års erfarenhet inom premiumsegmentet och över 300 sålda hem är jag en trygg ledsagare i er största affär. Jag har under dessa år byggt upp ett stort kontaktnät av återkommande kunder. Mina kunder värdesätter mitt personliga engagemang och driv att alltid göra mitt yttersta.

Kontakta oss