Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Östermalmsgatan 68C
2 tr
Östermalm
2 rok
46 kvm
2.113 kr/mån
6.330.000 kr
Såld

Toppfräsch 2:a centralt Östermalm med balkong och härlig planlösning.

En riktig pärla i bra skick på bästa Östermalmsadress. Härligt läge i vacker fastighet anno 1907. Lägenhet med modern öppen planlösning. Balkong mot mycket vacker prisbelönt innergård. Charmiga små fönster i hallen. Helkaklat badrum i nyskick med tvättmaskin. Mycket bra förvaring i hall och hel vägg med garderober i sovrummet.

Staffan Hempel

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 730-40 01 00

staffan.h@sothebysrealty.se

Med stort fokus på service och kvalitet är mitt mål att se till att inget lämnas åt slumpen för att du ska känna dig riktigt nöjd med affären. Erfarenheten och skickligheten som krävs i denna typ av affärer får man bara genom hårt arbete samt att genomföra otroligt många affärer. Engagemang och leverans är mina honnörsord. 

Med en bakgrund i byggbranschen och nu drygt 18 år som fastighetsmäklare har jag gedigen fastighetskunskap. De senaste åren har jag förmedlat några av innerstans dyraste vindar och våningar samt premiumvillor i Stockholms närförorter. Att göra affärer är min passion, jag ger mig aldrig i svåra situationer eller tuffa förhandlingar. Det gäller att komma till avslut.

Kontakta oss