Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Östhammarsgatan 72A, 6 tr
6 tr
Gärdet
2 rok
41 kvm
2.369 kr/mån
4.700.000 kr
Såld

Extraordinär 2:a högt upp med stor solig balkong - juridisk person godkänns

Med eftertraktat läge på Östhammarsgatan belägen på 6 tr i vacker nybyggd fastighet bjuds underbar 2:a med optimal disponering, högklassiga materialval och stor solig balkong. Juridisk person accepteras som köpare. Garage med 50 platser i källarplan med hiss ända ned, i dagsläget finns lediga platser. Ljus entré välkomnar och bjuder vacker vy genom hela lägenheten och mot de stora fönsterpartierna. Exklusivt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Genomgående sobra naturmaterial och från vardagsrum utgång till ljuvlig södervänd balkong med gott om plats för matgrupp samt solstolar. Balkongen har elegant trätrall, vajerräcke och milsvid utsikt mot Kaknästornet, Djurgården och Nacka i fonden. Vardagsrum med härlig loungekänsla invid de stora fönstren och utgången till balkongen, plats för mediabänk vid vägg mot sovrum. Platsbyggt stilrent kök i grått från Lappvattnets snickeri med bänkskiva och stänkskydd i ljusgrå Carraramarmor, vitvaror från Siemens och plats för rejält matbord.

Andreas Gunnarsson

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 739-82 80 24

andreas.g@sothebysrealty.se

Jag brinner för att ge säljaren de allra bästa förutsättningarna att få bäst betalt för sin bostad. Det är ett privilegium att få representera Skeppsholmen Sotheby’s International Realty och känna att företagets ambitioner matchar ens egna. Den mest kraftfulla marknadsföringen digitalt och i tryck kombinerat med vårt omfattande intressentregister är oslagbart.

Med 14 års erfarenhet inom premiumsegmentet och över 300 sålda hem är jag en trygg ledsagare i er största affär. Jag har under dessa år byggt upp ett stort kontaktnät av återkommande kunder. Mina kunder värdesätter mitt personliga engagemang och driv att alltid göra mitt yttersta.

Kontakta oss